Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Godkendt præstation giver første afsæt kvalifikationsspillet

Webredaktør, udgivet d. 4. marts, 2021

Referat Randers HK – Skanderborg Håndbold 29-25 (14-11)

Skanderborgs Ligakvinder tabte onsdag aften i Randers, men ser alligevel frem mod kvalifikationsspillet, da Skanderborg ikke længere kan hentes. Selvom det blev et nederlag, var der alligevel mange gode ting at tage med fra kampen:

Vi har i lang tid været et stykke nede, både mentalt og spillemæssigt. Det synes jeg, vi fik spillet os godt ud af i dag. Vi ramte lige nogle ærgerlige minutter i 2. halvleg, hvor vi kom bagud med 7, og det er faktisk de minutter, vi tabte kampen. Det der så er dejligt er, at vi kom flot igen, og faktisk havde muligheden for at komme på minus 2. Det vidner om en god indstilling til kampen.

Vigtigst er dog, at vi kom derfra med et godt udtryk. Hele vejen igennem blev der kæmpet: Selvom der var nogle defensive aktioner vi skal have tilrettet, fandt vi et flot samspil mellem forsvar og målvogter. Vi fik også skabt nogle fornuftige angrebssituationer, og så må vi hjem og kigge på de angreb, hvor vi ikke lykkes, som vi gerne ville. Alt i alt dog en godkendt præstation med mange flotte momenter.

Grundspillet er ikke færdigspillet – der venter stadig et svært opgør mod Herning-Ikast Håndbold på onsdag. Men vi ser nu frem mod 4 kampe i nedrykningsspillet, hvor det umiddelbart ser ud til, at vi får Randers i den første kamp. Det bliver selvfølgelig spændende at se, om vi kan løfte os yderligere og forbedre de mål, vi tabte med i dag. Det har vi heldigvis en god tro på” siger træner Peter Jagd.

Skanderborgs Ligakvinder spiller sidste grundspilskamp på onsdag mod Herning-Ikast Håndbold. Det er på hjemmebane kl. 20:00 i fuld spillerunde, så der er desværre ingen livestreaming, da TV2 Sport viser kampen Odense Håndbold mod Viborg HK.

Skanderborgs målscorere: Emilie Ytting 5, Emilie Bech 4, Thilde Boesen 3, Emma Ernst 3, Sarah Stougaard 3, Stine Kristensen 2, Stine Baun 2, Sofia Deen 2 og Lotte Vestergaard 1.

Website Security Test