Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Første kamp i kvalspillet – Randers HK

Webredaktør, udgivet d. 26. marts, 2021

Optakt Bambusa Kvindeligaen, Kvalifikationsspil, Skanderborg Håndbold – Randers HK, søndag 28/3 i Fælledhallen kl. 15.00

Søndag eftermiddag venter Randers HK, for tredje gang i denne sæson. Kampen mod Randers søndag markerer ligeledes starten på kvalspillet, hvor vi møder nummer 9 til 12 en enkelt gang hver. Kvalspillet er ligeledes en ny turnering der i et vist omfang har sit eget liv, vi går derfor ind med stor energi og lysten til at udfordre de andre hold.

Vi har siden den sidste kamp i grundspillet haft en smule fri og derefter arbejdet stenhårdt på at blive klar til kampen søndag. Der venter uden tvivl en svær kamp. Randers har spillet en flot sæson og præsteret godt i mange kampe. Vi har dog også haft to utrolig tætte og spændende indbyrdes opgør mod Randers med en sejr til hvert hold til følge.

Randers er stadig båret af tidligere Skanderborg profil Sidsel Mejlvang der i for nyligt kom på ”Årets hold” i Bambusa Kvindeligaen. Derudover skal vi som altid holde øje med Mai Kragballe og svenske Kirstin Thorleifsdottir.

Det handler om for os at kunne stå imod Randers’ skarpe kontrafase. Dernæst skal vi forsøge at bremse deres tempofyldt angrebsspil. Vi skal være parate til at tackle igennem og få lavet nogle spilstop hvis vi skal have en chance for at få stoppet deres angreb. Dernæst skal vi spille med tålmodighed mod et aggressivt Randers forsvar, der uden tvivl vil forsøge at stresse vores angreb mest muligt. 

Kampen spilles helt uden tilskuere og derfor livestreames den fra kl. 15.00 på Skanderborg Håndbold Facebookside. Følg siden, så får du automatisk en notifikation når vi går i gang. 

Vi ønsker alle en rigtig god kamp.

v/Træner Jeppe Vestergaard Kristensen

Website Security Test