Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

VM Guld og Sølv-spillere til Skanderborg på torsdag

Webredaktør, udgivet d. 1. februar, 2021

Når HTH Ligaen genoptages efter veloverstået VM i Egypten, bliver det med besøg af Aalborg Håndbold, som kommer med det største antal spillere fra én klub, der har været med til VM – og ovenikøbet har deltaget i den ultimative styrkeprøve – Finalekampen om VM-guldet.

Holdkortet fra Aalborg indeholder hele 7 spillere, som i januar har været til VM i Egypten.

Henrik Møllgaard og Magnus Saugstrup havde begge 2 en fremtrædende rolle i finalekampen – både som målscorere og i forsvaret. Nikolaj Læsø fik i mellemrunden sin slutrundedebut, men var til guldkampen henvist til tilskuerpladserne. 4. valget som stregspiller, Benjamin Jakobsen, var med i truppen fra starten af turneringen – dog uden at komme på banen – og måtte tage hjem, da der skulle skiftes ud i truppen.

På det svenske sølvhold var det Mikael Aggefors, som den ene af målmændene, samt Felix Claar og Lukas Sandell, der satte deres aftryk på den imponerede svenske bedrift.

Så når turneringen genoptages i denne uge, er det noget af en opgave, der venter hjemmeholdet på torsdag den 4. februar. En kamp der desværre igen er uden tilskuere, men som vises på TV 2 Sport fra kl. 20.00.

Nu har vi igennem hele januar vænnet os til at følge håndbold på tv-skærmen, men gud hvor vi savner at kunne se kampene live i Fælled hallen. Men sådan er det nu en gang, og det må vi leve med.

Det er derfor en stor glæde for os og vores tilhængere, at alle vores kampe i februar måned vises på TV 2 Sport.

Efter Aalborg kampen, skal vi onsdag den 10. februar kl. 18.30 møde Ribe-Esbjerg på udebane.

Torsdag den 18. februar kl. 20.00 er der igen hjemmekamp – mod Mors-Thy – og torsdag den 25. februar kl. 20.00 tager SønderjyskE imod i Skansen i Sønderborg.

Som sagt masser af håndbold på TV 2 Sport – også i februar måned – og vi er med på skærmen i alle 4 kampe.

Jens Christensen

Website Security Test