Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Topscorer skifter til Skanderborg og Salah Boutaf forlænger

Webredaktør, udgivet d. 4. februar, 2021

Den nuværende topscorer i HTH-ligaen, Morten Jensen, skal fortsat spille i grønt efter denne sæson, men han skifter den grønne TMS Ringsted trøje ud med den grønne Skanderborg trøje. Den 23-årige hårdt skydende venstre back har indgået en 3-årig aftale med Skanderborg Håndbold, som begynder fra sæsonen 2021/22.

Morten Jensen har indtil nu haft en rigtig flot sæson i HTH-ligaen, hvor han lige nu med 127 mål på 17 kampe ligger øverst på topscorerlisten. Og selvom alle mål vejer lige tungt på måltavlen, er nogle mål mere spektakulære og betydningsfulde end andre, hvilket Morten kan skrive under på. Tidligere på sæsonen scorer han imponerende 14 mål på udebane mod TTH Holstebro, hvor hans og kampens sidste mål blev scoret på meget spektakulær vis, direkte på frikast efter ordinær spilletid, til slutresultatet 32-32. En scoring, som kan vise sig at være afgørende for om TMS Ringsted overlever i HTH-ligaen eller ej, da bundstriden er meget tæt.

Morten Jensen udtaler:

Jeg har valgt at skifte til Skanderborg fordi det er en rigtig spændende klub. Jeg ser frem til tre sæsoner, hvor jeg kan udvikle mig både som håndboldspiller og fysisk.
Derudover skal jeg forhåbentligt også prøve kræfter med at spille med i slutspillet.          

Morten bringer meget fart og stor skudstyrke til vores angrebsspil og derfor forventer vi at han bliver et stort aktiv for Skanderborg Håndbold i de kommende tre sæsoner. Det bliver meget interessant at se Morten i nogle andre rammer, hvor vi må forvente at han kommer til at få mere plads og blive sat endnu bedre i scene end han bliver på nuværende tidspunkt. 

Nick Rasmussen udtaler:

Det er uden tvivl en god spiller, som kommer til Skanderborg. Jeg ser meget frem til at arbejde med Morten.
Han er en hurtig og dynamisk spiller, der har et stort potentiale. Derudover kommer Morten også til at få en rolle i forsvaret, hvor vi især forventer at kunne udvikle hans spil.

Foruden at Morten Jensen kommer til Skanderborg fra den kommende sæson har Salah Boutaf valgt at tage endnu et år i Skanderborg. Dermed løber hans kontrakt nu til og med sæsonen 2021/22.

At Salah har valgt at tage endnu et år i Skanderborg, er et udtryk for en bevidst valgt strategi, som er lykkedes. Salah startede på SHEA i 2015 og blev i sit første senior år i 2018 udlejet til den daværende 1. divisionsklub Odder. Planen var at Salah skulle ud og have håndbolderfaring på seniorniveau og komme retur til Skanderborg bedre forberedt til at skulle spille ligahåndbold. De to efterfølgende sæsoner har Salah tilkæmpet sig mere og mere spilletid og har i flere kampe vist sit store potentiale.

Salah Boutaf udtaler:

Jeg skal fortsat udvikle mig og modnes på nogle områder inde på banen.
Det føler jeg at jeg har gjort stille og roligt de sidste sæsoner i Skanderborg, hvilket jeg gerne vil fortsætte med.

Salahs udvikling siden han kom til Skanderborg er et udtryk for at der er blevet ydet en indsats i træningslokalet, men i høj grad også et bevis på det arbejde SHEA laver fungerer.

Nick Rasmussen udtaler:

Salah er en meget ambitiøs spiller og han har et stort potentiale på det fysiske og mentale plan. Han har sin force på nærskudene og har udviklet sig meget i forhold til igangsætninger af angreb.
Jeg ser det som et perfekt match.

Vi glæder os meget over at kunne præsentere en aftale med Morten og en forlængelse med Salah. Tag rigtig godt imod Morten og ønsk ham tillykke med sin nye aftale, og ønsk ligeledes Salah stort tillykke med sin forlængelse.

//Karsten S. Nielsen
   Sportschef, Skanderborg Håndbold

Website Security Test