Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Stort nederlag i hovedstaden

Webredaktør, udgivet d. 18. februar, 2021

Referat Ajax København – Skanderborg Håndbold 34-23 (16-11)

Onsdag aften måtte Skanderborg tage hjem med et stort nederlag fra København. Her led de nemlig et nederlag på hele 11 mål til rivalerne fra Ajax København.

Vi har været inde i en god periode, hvor vi har spillet nogle flotte kampe og haft nogle gode træninger. Det var vi desværre slet ikke i stand til at føre ud i kampen mod Ajax. Årsagen er svær at definere, men vi må bare sige, at hverken indstilling eller præstation var god nok.

Angrebsmæssigt kom vi ellers fint fra start. Vi skabte mange gode chancer, og 11 mål de første 20 minutter er selvfølgelig rigtig flot. Det blev så desværre også det sidste mål inden pausen. Defensivt løste vi heller ikke vores opgaver godt nok. Vi holdt Ajax fra et eneste stregindspil hele kampen, og det var også et vigtigt fokuspunkt inden kampen – det er absolut godkendt. Men vores 6-0 forsvar i første halvleg tillod alt for mange store chancer, der gav svære betingelser for målvogterne, der desværre heller ikke havde redninger i de mere pressede situationer. 2. halvleg startede også skidt, og derfra kæmpede vi bare med plan D, E og F for at komme igen, men desværre uden held. Det var på ingen måde vores aften.” siger træner Peter Jagd.

Skanderborgs Ligakvinder spiller igen på onsdag d. 24. februar kl. 19:30. Det er på hjemmebane mod Nykøbing F. Håndbold i en svær kamp, men Skanderborg vil gøre deres bedste, for at få de 2 point med fra kampen!

Skanderborgs målscorere: Stine Kristensen 6, Stine Baun 4, Emilie Ytting 4, Emilie Bech 3, Sofia Deen 3, Sarah Kirkeløkke 1, Lotte Vestergaard 1 og Emma Ernst 1.

Website Security Test