Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Pressemeddelelse Ytting

Webredaktør, udgivet d. 12. februar, 2021

Emilie Ytting fortsætter på venstre fløj

Skanderborg Ligakvinders venstre fløj Emilie Ytting tager en sæson mere i grønt. Emilie (bedre kendt som ’Ytting’) har spillet en rigtig flot sæson indtil nu, hvor det er blevet til en del mål både fra hjørnet og på kontra, men på det seneste også på straffekast. Det er derfor glædeligt for trænerteamet, at Ytting tager endnu en sæson i Skanderborg Håndbold:

Ytting var selvfølgelig en dygtig håndboldspiller inden hun kom til klubben, men hun er kun blevet bedre siden. Ytting arbejder altid med de små detaljer og bliver gerne i hallen for at arbejde videre med hendes afslutninger. Hun har en lang svævefase og en evne til at bruge hendes arm, som de færreste har. Forsvarsspillet bliver også bedre og bedre, hvor vi på det seneste har set en del angrebsfejl – og lige om lidt vil vi sikkert også se nogle flere bolderobringer. Kombinationen af hendes unge alder, en altid dedikeret indsats, en lang svævefase og et spændende skud gør, at vi selvfølgelig er rigtig glade for, at Ytting vil tage endnu en sæson på fløjen” siger træner Peter Jagd.

Selv siger Emilie Ytting:

Jeg har valgt at fortsætte i Skanderborg, da jeg er rigtig glad for at være på holdet og i miljøet omkring. Jeg ser Skanderborg som det rette sted for mig at fortsætte min udvikling. Desuden synes jeg, at der er gode forudsætninger for at videreudvikle på holdets kompetencer, og det glæder jeg mig til at kunne bidrage til. Jeg ser meget frem til endnu en sæson i Skanderborg Håndbold, hvor vi forhåbentligt kan fortsætte den positive udvikling af holdet”.

Vi er glade for, at Emilie Ytting igen til næste sæson er at finde i den grønne trøje!

Website Security Test