Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Pressemeddelelse Thea Rasmussen

Webredaktør, udgivet d. 14. februar, 2021

Ligakvinderne tilknytter Thea Rasmussen

Den unge playmaker Thea Rasmussen har fra sæsonen 21/22 indgået en aftale med Skanderborgs Ligakvinder. Thea har de seneste år været en del af Skanderborg Håndbolds Eliteakademi SHEA, og bliver derfor den tredje spiller næste sæson der tager springet fra SHEA. Tilføjelsen af Thea glæder trænerteamet:

Thea er først og fremmest en rigtig klog håndboldspiller. Hun er dygtig til at binde spillet sammen, er skarp på assistspillet, og så har hun et altid farligt stående skud. Derudover er Thea i en ung alder en dygtig forsvarsspiller, og det er bestemt også noget, vi skal arbejde videre på næste sæson. Allerede i år har Thea spillet nogle rigtig flotte ligakampe, og med Theas indstilling til træning og hele tilværelsen som håndboldspiller på højeste niveau, er vi helt sikre på, at vi kan være med til at rykke hende yderligere næste sæson.” siger træner Peter Jagd.

Thea Rasmussen siger selv:

Jeg har været en del at klubben igennem deres akademi SHEA de seneste 3 år og trænet med ligaholdet 1,5 sæson nu. Herfra har jeg fået et helt fantastisk indtryk af klubbens træningsmiljø og de andre piger. Derfor er jeg rigtig glad for at have sat min underskrift i Skanderborg Håndbold, hvor jeg ser nogle gode muligheder for at udvikle mig offensivt og defensivt og samtidig tilegne mig noget erfaring. Derfor glæder jeg mig til at give 100% for at vi i fællesskab kan skabe de bedst mulige resultater for Skanderborg Håndbold”.

Vi glæder os til at få Thea Rasmussen ind som fast ligaspiller næste sæson!

Website Security Test