Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Pressemeddelelse Alberte Ebler

Webredaktør, udgivet d. 13. februar, 2021

Alberte Ebler tilknyttes ligatruppen næste sæson

Skanderborgs Ligakvinder har fra sæsonen 21/22 lavet en aftale med Alberte Ebler. Den unge højre back har altid spillet i Skanderborg og har været gennem eliteakademiet SHEA. Alberte har allerede i denne sæson vist gode takter, og det glæder derfor trænerteamet, at aftalen er på plads for næste sæson:

Alberte har længe trænet med ligaen og har bidraget flot til træningerne. Særligt efter jul er Alberte så også begyndt at spille med i kampene, og bliver bare bedre og bedre hele tiden. Skuddet må vi betragte som spidskompetence og noget vi kommer til at iscenesætte, men også hendes tempo i angrebsspillet og ikke mindst fysikken i forsvaret bliver et stort aktiv for os. Vi glæder os først og fremmest til at have Alberte mere med i denne sæson, men selvfølgelig også næste sæson på ’fuld tid’.” siger træner Peter Jagd.

Selv siger Alberte Ebler om dét at blive ligaspiller næste sæson:

Jeg har valgt at spille liga i Skanderborg den kommende sæson, da jeg føler, jeg er klar til at tage skridtet videre fra ungdommen. Jeg har spillet i Skanderborg, siden jeg var helt lille, og derfor er det rigtig stort for mig at kunne starte min seniorkarriere her. Jeg ser meget frem til den kommende sæson, hvor jeg forhåbentligt kan bidrage til holdet og spillet.”

Vi glæder os til at se Alberte i spil for ligaholdet næste sæson!

Website Security Test