Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Pressemeddelelse

Webredaktør, udgivet d. 10. februar, 2021

Claudia Rompen til Skanderborg Håndbold

Det er med stor glæde og stolthed at vi kan fortælle at den hollandske målvogter Claudia Rompen i den kommende sæson er at finde i Skanderborg Håndbold. Claudia har de seneste to sæsoner spillet i Horsens, hvor hendes forløb desværre har været ødelagt af den hjernerystelse den første sæson. Inden hun kom til Horsens var hun i flere sæsoner en markant profil hos Sønderjyske. Claudia er nu klar til virkelig at udleve hendes store potentiale:   

Træner Jeppe Vestergaard fortæller:

”Vi har været inde i en god proces omkring holdsammensætning til den kommende sæson, og i den forbindelse har Claudia stået utrolig højt på vores liste. Vi er overbeviste om vi kan bidrage til at udvikle Claudias allerede høje niveau. Claudia er en hurtig og eksplosiv målvogter, og vi er sikre på at hende og Anna Veng vil lave et rigtig stærkt makkerpar. Derudover har vi i vores dialog med Claudia mødt en meget dedikeret og professionel spiller, som vi glæder os meget til at få ind på holdet og blive en del af den stærke udviklingskultur der allerede er i Skanderborg håndbold. At vi i det hele taget kan tiltrække en spiller af Claudias kaliber ser jeg som et stort skulderklap til det arbejde der sker i klubben og de frivillige der troligt stiller op med en stor indsats til følge.  

Vi er enormt glade for at have Claudia med på holdet i den kommende sæson, hun bliver uden tvivl en central brik.

Claudia fortæller:
“Jeg har valgt at fortsætte min håndbold karriere i Skanderborg, efter nogle rigtig gode snakke med klubben. Skanderborg er et sted, hvor man har meget fokus på udvikling af spillerne samt et fantastisk miljø omkring klubben. Jeg føler, at jeg i Skanderborg kan udvikle mig endnu mere, samt at jeg kan bidrage med erfaring. Jeg er rigtig taknemlig for tilliden fra klubben og glæder mig til at vogte Skanderborg målet. Samtidig håber jeg, at skiftet til Skanderborg kan hjælpe mig tættere på en plads på det hollandske landshold.

Vi ser frem til at byde Claudia velkommen i Skanderborg.

Website Security Test