Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Pressemeddelelse

Webredaktør, udgivet d. 9. februar, 2021

Caroline færdig for sæsonen

Caroline kom op til denne sæson til Skanderborg håndbold fra Sønderjyske og har fra dag et været et positivt bekendtskab. Caroline har bidraget med en masse god håndbold på banen og hendes evige gode humør og engagement udenfor banen.
Desværre går der et godt stykke tid før vi for lov at se Caroline tilbage på banen. Caroline har i en længere periode haft store problemer med hedens højre ankel, derfor måtte hun kort inden jul lade sig operere for at få konstrueret flere ledbånd i anklen, for fortsat at kunne spille håndbold på øverste niveau.

Caroline er altid velforberedt og meget struktureret, derfor har hun nøje udnyttet hendes skadespause, og Caroline og hendes kæreste Jacob venter således deres første barn senere på året. Vi ønsker Caroline og Jacob et stort tillykke og glæder os til at byde et nyt lille medlem af klubben velkommen.
Vi glæder os meget til at se Caroline tilbage på banen, og indtil da vil vi nyde godt af hendes engagement og glimrede bageevner udenfor banen.

Website Security Test