Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt Nyk. F. Håndbold

Webredaktør, udgivet d. 23. februar, 2021

Optakt Bambusa Kvindeligaen,  ­Skanderborg Håndbold – Nykøbing Falster onsdag 24/2 i Fælledhallen kl.19.30

Der venter en svær opgave i onsdagens kamp når NFH, besøger Skanderborg Fælled. NFH som altid garant for en af ligaens absolut bedste kontrafaser anført af Mulle. Det bliver derfor vigtigt for os at være effektive i vores angrebsspil, for at give os selv chancen for at komme på plads i forsvaret.

Derudover skal vi holde et vågent øje med Johanne Westberg der for alvor er ved at genfinde hendes meget høje niveau. Vi skal derfor være klar til at dække godt op og give vores målvogtere gode betingelser for at levere en god kamp.

Vi har i de seneste kampe præsteret på et svingende niveau og det handler om for os onsdag at genfinde det spil vi ved kan præstere når vi spiller godt.  

Vi går en tid i møde med mange spændende kampe og derfor er det vigtigt vi finder en stabilitet og vi skal være klar til at komme med alt det vi har i en helt kamp. Det vil vi i den grad være når ”festen” starter onsdag aften, vi har særligt noget at bevise efter nogle rigtige sløve minutter midt i kampen mod Ajax i den forgangne uge.  

Vi ser frem til at komme i kamp igen.

v/Træner Jeppe Vestergaard Kristensen

Website Security Test