Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt Mors-Thy

Webredaktør, udgivet d. 17. februar, 2021

Det kan være et såret mandskab …..

Når Mors-Thy træder ind på banen til torsdagens kamp, kan det være en modstander, der føler sig som et såret mandskab.

Holdet har været plaget af skader hos afgørende spillere i en stor del af sæsonen.  Lige nu er det stortalentet på højre back Mads Hoxer, der er ude. Samtidig kommer Mors-Thy til Skanderborg efter et smerteligt nederlag i deres sidste kamp mod SønderjyskE, hvor en føring på 5 mål ved pausen blev omsat til et nederlag på 25-22.

Mors-Thy trængte ellers til en sejr. Siden d. 18. oktober er det kun blevet til sejr over Lemvig- Thyborøn – da turneringen startede op igen efter VM pausen.

Så vi må forvente, at det er et såret mandskab, der vil gøre meget for at stoppe vores sejrsrække, som lige nu er på 4 – med 2 sejre før jul og 2 sejre her i februar – den seneste mod Ribe-Esbjerg på 34-29.

Gæsterne spiller frisk til og har spillerne, der kan afgøre kampe.

Bjarke Christensen huserer på venstre fløj, og er nr. 3 på HTH Herreligaens topscorerliste – og på den anden fløj er der gensyn med den tidligere Skanderborg spiller Tim Sørensen, som hermed får sin første optræden i Orangeriet.

Tim Sørensen har været forbi både den svenske Handbollsligan og den tyske Bundesliga, inden han hos Mors-Thy igen kom på dansk jord. Samtidig med håndbold-spillet er han i gang med en uddannelse indenfor forsikringsbranchen.

I målet er der en virkelig stærk duo i Rasmus Bech og Søren Pedersen.

På vort eget mandskab er der fuld holdkort fra de sidste 2 kampe.

Vi har udviklet og fået vort angrebsspil bredt godt ud med gode variationer og stor bredde blandt bagspillerne, og det har udviklet sig godt i de sidste 4 kampe.

Arkivfoto: ry-foto.dk Fotograf Per Bille

Vort gode forsvarsspil skal lige rykke sig lidt mere. Der er situationer, hvor det bliver for let for modstanderne at komme igennem, og det er der fokus på, udtaler Nick Rasmussen inden kampen.

Jens Christensen

Website Security Test