Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt Horsens HE

Webredaktør, udgivet d. 27. februar, 2021

Optakt Bambusa Kvindeligaen , Horsens HE – Skanderborg Håndbold, søndag 28/2 i Forum Horsens kl. 15.00

Søndag eftermiddag venter Horsens endnu engang i et lokalopgør. Kampene mod Horsens er altid nogle af de opgør man ser utrolig meget frem til. Horsens er gennem sæsonen måske ikke helt præsteret det mange havde forventet af dem inden sæsonen, men har i nogle kampe vist utrolig højt topniveau. Blandt andet da de tog en flot sejr på hjemmebane over København.

Det seneste indbyrdes opgør endte med en overbevisende Skanderborg sejr, dette er dog længe siden og begge hold ser i morgendagens kamp anderledes ud. Vi har endnu engang Katrine Larson tilbage, hvilket vi har set utrolig meget frem til.

På Horsens holdet er det som altid den svenske landsholdsspiller Melissa Petrén der fører an. Derudover venter tidligere Skanderborg profiler Celine Holst og Trine Knudsen, samt kommende Skanderborg keeper Claudia Rompen.

Horsens har en stærk bagkæde med mange forskellige spillere, hvilket giver os meget at forholde os til rent defensivt. Vi skal endnu engang præstere aggressivt og kollektivt i begge ender, vi spillede en svag 1. halvleg mod NFH hvor kampens forløb tidligt blev forstyrret med mange udvisninger. Dog fik vi præsteret væsentligt bedre i 2. halvleg og det er det niveau vi jagter igen søndag.

Vi er klar til kamp søndag og vil kæmpe for hver en bold, det er ikke sikkert at et lokalopgør som dette bliver kønt, så handler det virkelig om at kunne fighte hele kampen.

v/Træner Jeppe Vestergaard Kristensen

Website Security Test