Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt Holstebro Håndbold

Webredaktør, udgivet d. 9. februar, 2021

Optakt Bambusa kvindeligaen, Skanderborg Håndbold – Holstebro Håndbold, onsdag 10/2 i Fælledhallen

Onsdag aften skal vi endnu en gang i kamp hvor Holstebro Håndbold kommer på besøg. Holstebro er på trods af det nye navn stort set identisk med det TTH hold vi mødte sidste sæson. Det er mange af de samme profiler og det er ligeledes stadig Pether Krautmeyer der styrer slagets gang fra bænken.

Holstebro har et stærkt hold, der rent taktisk kan være en stor udfordring at forbedrede sig på da de har mange bagspillere med forskellige kompetencer. Derudover har Holstebro præsteret rigtig flot på det sidste og vundet de seneste 4 kampe de har spillet. Det bliver ligeledes et glædeligt gensyn med tidligere Skanderborg og SHEA spiller Caroline Svarre.

For vores eget vedkomne har den seneste periode været mere svingende. Vi har oven på et par meget hårde kampe, hvor vi slet ikke var tilfredse med det udtryk vi leverede, arbejdet meget hårdt. Kampen i Odense sidste tirsdag gav os også fornemmelsen af vi igen var på rette vej, både i forhold til vores udtryk og vores spil.

Derfor handler onsdagens kamp om at kigge på os selv, hvor vi forsat skal tilpasse og forbedre samt virkelig holde hinanden op på de aftaler vi indgår indbyrdes. Holstebro har et stærkt forsvar og en god målvogter i Ditte Vind og det vil kræve omtanke og tålmodighed at skabe gode chancer for os.

Vi er klar til kamp onsdag aften og vil kæmpe for hver en bold, for at udfordre Holstebro

v/Træner Jeppe Vestergaard Kristensen

Website Security Test