Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt Ajax København

Webredaktør, udgivet d. 16. februar, 2021

Optakt Bambusa Kvindeligaen, AJAX København – Skanderborg Håndbold, 17/2-21 i Bavnehøj Arena kl. 19.30

Onsdagens modstander Ajax København har over et par sæsoner formået at bide sig fast i ligaen. Denne sæson er ingen undtagelse og Ajax har endnu en gang præsteret utrolig flot. I onsdagens kamp skal vi særligt holde øje med profilerne Stine Nørklit og Stine Eiberg, som uden tvivl vil komme til at drille vores forsvar. Derudover har Sofie Bardrum på stregen og tidligere højre fløj hos Skanderborg Stine Holm spillet en utrolig flot sæson. Der venter os derfor en stor opgave når turen går til Sjælland onsdag.

For os handler det om at præstere på højt niveau i flere og flere sammenhængende minutter, for at kunne byde Ajax op til kamp skal vi endnu engang stå godt rent defensivt. Dernæst er det vigtigt at alle er klar til at byde ind offensivt og har modet til at gå mod mål og afgøre nogle bolde. Et andet fokus punkt har den seneste periode være at optimere vores kontrafase, for at profitere endnu mere på det gode forsvar. Vi spillede sidste gang en tæt og spændende kamp mod Ajax, og vi har gennem de seneste to kampe fundet bedre og bedre ind i vores eget spil igen ovenpå en svær periode.

Der venter os uden tvivl en meget svær kamp mod et godt hold, vi håber vi kan bevise at vi et nået endnu et stykke og er klar til at kæmpe for hver en bold. Vi skal fortsætte med at gøre hinanden gode, og så bliver det vigtigt at holde stor fokus på vores afslutninger som desværre volte os udfordringer mod Holstebro i 2. halvleg.
v/Træner Jeppe Vestergaard Kristensen

Website Security Test