Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Oprejsning for Skanderborgs Ligakvinder

Webredaktør, udgivet d. 3. februar, 2021

Referat Odense Håndbold – Skanderborg Håndbold 28-21 (12-9)

Tirsdag aften tog Skanderborgs Ligakvinder fra Odense Idrætshal med et nederlag i bagagen, men samtidigt også en masse positive takter.

De seneste dage har været travle og hårde. En dårlig præstation mod Viborg og en endnu dårligere oplevelse mod Team Esbjerg har på få dage tæret på selvtilliden. Selvom vi tabte i dag, fik vi dog alligevel leveret en rigtig flot præstation, som igen giver os noget tro på tingene. Vi rejser fra Odense med en genvunden selvtillid.

Resultatet alene er vel okay. At holde Odense på under 30 scoringer og os selv på mere end 20 er fint. Men vi fik vist et helt andet spil, end vi har gjort i lang tid: Vi fandt tilbage til vores tempofyldte angrebsspil, fik fordelt afslutningerne fint til fløjene, og skabt nogle fornuftige chancer. I vores forsvar blev vi matchet (og i perioder overmatchet) af spillere fra øverste hylde. Når dét er sagt, så begik vi desværre også for mange fejl, der ikke handlede om holdendes klasseforskel. Det skal vi hjem og have kigget på” siger træner Peter Jagd.

Skanderborgs Ligakvinder møder næste gang Holstebro Håndbold. Det er på hjemmebane onsdag d. 10. februar kl. 19:30. Selvom de to holds seneste opgør var tæt, er Holstebro dog inde i en god stime, og det bliver derfor en yderst svær opgave for Skanderborg.

Skanderborgs målscorere: Sofia Deen 7, Emilie Ytting 5, Emilie Bech 2, Stine Kristensen 2, Alberte Ebler 2, Stine Baun 1, Emma Ernst 1 og Sarah Stougaard 1.

Website Security Test