Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Melina Kristensen ude resten af sæsonen

Webredaktør, udgivet d. 6. februar, 2021

Skanderborg Ligakvinders ene højre fløj, Melina Kristensen, er desværre ude resten af sæsonen med en knæskade. I en uheldig situation mod København Håndbold kom Melina til skade, og efter meldingen om at det er korsbåndet, den er gal med, står det fast, at Melina ikke kommer på banen mere i år.

Melina har været inde i en rigtig god udvikling, og selvom skader aldrig kommer på et belejligt tidspunkt, så er det selvfølgelig ekstra ærgerligt netop nu. Vi kan dog allerede nu se, at Melina er fast besluttet på at komme endnu stærkere tilbage igen, og med den indsats hun lægger i styrketræningen, er vi slet ikke i tvivl om, at det kommer til at ske. Desværre bliver det ikke i den grønne trøje, da Melina til næste sæson skifter til Holstebro Håndbold, men vi vil gøre vores for, at hjælpe hende med alt, hvad vi kan, resten af sæsonen. Melina bidrager også med alt, hvad hun kan til holdet i indeværende sæson – det betyder meget, og det er noget hele holdet virkelig sætter stor pris på!

Resten af sæsonen bliver det så Emilie Bech der skal tørne ud på højre fløj, og i korte perioder suppleret af Alberte Ebler fra Shea U19. Det er vi dog helt trygge ved og er sikre på, at de nok skal fortsætte på samme flotte vis som hidtil” siger trænerteamet.

Vi ønsker Melina rigtig god bedring, og håber at se hende tilbage på banen hurtigst muligt!

Website Security Test