Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Målmændene stjal billedet …..

Webredaktør, udgivet d. 19. februar, 2021

Referat Skanderborg Håndbold – Mors-Thy Håndbold 27-24 (9-14)

Det var gæsternes målmand Rasmus Bech, som stjal billedet i kampens 1. halvleg, da Skanderborg spillede for at få sin 5. sejr i træk – på hjemmebane mod Mors-Thy – i en kamp, der blev vist på TV 2 Sport.

Foto: Ole Nielsen: Kom så GRØN

Vi havde i optakten skrevet, at gæsterne kom som et såret mandskab efter en lang række af nederlag – senest et smerteligt hjemmebanenederlag til SønderjyskE, hvor Mors-Thy havde ført med 5 mål ved pausen og tabte kampen med 3.

Gæsterne med Rasmus Bech i spidsen kom klart bedst fra start og førte hele halvlegen igennem, og var således oppe på en 7 måls føring, da der manglede 4 minutter af halvlegen.

En halvleg, hvor tålmodigheden i angrebsspillet var større hos gæsterne end hos os selv – hvor rigtig store scoringschancer blev brændt sammen med 2 straffekast.

Foto: Ole Nielsen

Til sidt i halvlegen fik vi pyntet lidt, og kunne gå til pausen bagud 9-14.

Efter pausen var melodien en helt anden. I løbet af 8 minutter fik vi udlignet til 17-17, og fra 18-18, med 20 minutter tilbage af kampen, kom vi i front – og kørte sejren på 27-24 hjem og dermed den 5. sejr i træk – og en foreløbig 5. plads i rækken med 24 point.

Angrebsspillet i denne halvleg kørte rigtig fint, og selvom der ikke var samme bredde i afslutningerne hos bagspillerne, så var der rigtig gode perioder – og hvor de unge spillere Hákun Teigum og Thomas Sommer Arnoldsen stod virkelig flot i TV billedet med henholdsvis 7 og 6 scoringer. Hákun fik også helt fortjent titlen som kampens spiller.

I de sidste 12 minutter af kampen var det så Salah Boutaf, der spillede sig helt op og med 5 redninger satte sit aftryk på kampen – sammen med 2 forsøg imod tomt mål, hvoraf ét var med en scoring som resultat.

Salah endte med en redningsprocent på 36,84 med i alt 14 redninger på 38 forsøg, mens Rasmus Bech endte på 47,22 med 17/36.

Foto: Ole Nielsen

Målscorere for Skanderborg: Hákun Teigum 7, Thomas Sommer Arnoldsen 6, Nikolaj A. Nielsen 3, Kristian Bonefeld, Marcus Mørk og Cornelius Kragh alle 2, Mads Kalstrup, Morten Balling, Mathias Bitsch, Mike Haack og Salah Boutaf hver 1 mål.

Næste kamp – igen på TV 2 Sport – er ude mod SønderjyskE d. 25. februar kl. 20.00, og næste hjemmekamp er mod Lemvig-Thyborøn. Denne kamp er flyttet fra mandag d. 8. til lørdag d. 6. marts, og spilles kl. 15.00.

Jens Christensen

Website Security Test