Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Flot anden halvleg giver genvunden tro

Webredaktør, udgivet d. 25. februar, 2021

Referat Skanderborg Håndbold – Nykøbing F. Håndbold 27-35 (12-21)

Skanderborgs Ligakvinder tabte onsdag aften til Nykøbing F. Håndbold. Alligevel blev der spillet en fornuftig anden halvleg, og det giver noget tro på tingene:

1. halvleg var rigtig svær. Et utal af udvisninger, hvor der efter 14 minutter havde været 8 udvisningsminutter, gav et svært kampforløb. Offensivt løste vi vores overtalssituationer rigtig flot, men desværre fik vi ikke fat i vores undertalsforsvar.

2. halvleg blev også en vekslen af over- og undertal, samt spil mod både 6-0 og 5-1 forsvar. Det synes jeg dog, at vi fik rigtig fint styr på, og vi var bedre til at få spillet os til gode situationer, på trods af rytmebrud hele vejen igennem. Vi kom også rigtig flot fra start – dels på en god indstilling, men også på at spillerne virkelig fik justeret nogle gode ting fra pausen.

Desværre gav det ikke point, men vi er rigtig godt tilfredse med særligt 2. halvleg. Det håber vi på at kunne tage med videre allerede på søndag i Horsens.” siger træner Peter Jagd.

Skanderborgs Ligakvinder skal nemlig allerede i kamp igen søndag. Det er på udebane mod Horsens kl. 15:00.

Skanderborgs målscorere: Sofia Deen 9, Emilie Ytting 5, Stine Baun 3, Emilie Bech 2, Stine Kristensen 2, Emma Ernst 2, Sarah Stougaard 2, Lotte Vestergaard 1 og Mathilde Storgaard 1.

Website Security Test