Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

En fortjent sejr over de danske mestre …

Webredaktør, udgivet d. 5. februar, 2021

Referat Skanderborg Håndbold – Aalborg Håndbold 33-29 (16-16)

Det var en meget tilfreds Nick Rasmussen der gik rundt og snakkede med de ledere og tv-folk, som nu var i Fælledhallen efter Skanderborgs sejr over de danske mestre.

Taktikken, med et aggressivt forsvar og hurtigt angrebsspil, var lagt for at kunne hamle op med et Aalborg mandskab, med hele 7 spillere, der havde været med ved VM, og andre 3 skadede nøglespillere. Det havde betydet, at imens vi fra den 6. januar kunne træne uden skader og afbud, var det ikke tilfældet for Aalborg.

Det kunne også ses på spillet, der ikke som normalt hang helt sammen for gæsterne. De forsøgte, de kæmpede – men vores gjorde det samme, og for os lykkedes det.

Foto: Ole Nielsen

Efter en helt lige 1. halvleg, som dog var skæmmet noget af fejl – og måske lidt manglende skarphed efter en periode på 6 uger uden kampe – kom der mere og mere styr over spillet.

Kampens start var præget af megen frustration over de 2 dommere Nicklas Pedersen og Nichlas Nygård, der tilsyneladende ville kopiere dommerne fra VM med tegn og fagter for hændelser, de skulle forklare. Det faldt ikke i god jord hverken på banen eller udenfor.

De 2 forsvar stod som sagt meget kontant, men bevægelige, og gjorde deres til, at der opstod tekniske fejl i begge ender. Målmændene fik ikke fat i så meget i denne halvleg, og Kent Jæger, målmandstræner for Skanderborg, udtalte i pausen at det hold, hvis målmand begyndte at få fat, ville vinde kampen.

Det fik han ret i.

I 2. halvleg fortsatte det jævnbyrdige spil med skiftende føringer, uden at nogen trak fra – men med 12 minutter igen begyndte der at vise sig en vinder. Netop Salah Boutaf fik nogle flotte redninger, herunder 3 straffekast, og så kom vi i front. Fra lige 25-25 endte vi på 33-29.

Foto: Ole Nielsen

I angrebet skal Cornelius Kragh roses for sin bedste kamp til dato i sæsonen, og Morten Balling som meget træfsikker, og med 8 scoringer ligesom Cornelius Kragh.

Foto: Ole Nielsen

De øvrige mål blev sat ind af: Lars Skaarup 6, Mike Haack 3, Nikolai A Nielsen, Thomas Sommer Arnoldsen og Mathias Bitsch alle 2 mål. Mads Kalstrup og Marcus Mørk hver 1 mål.

Sejren betød, at vi rykkede fra 9. pladsen til en placering som nr. 5.

Næste opgave vises også på TV 2 Sport – når vi onsdag den 10. februar møder Ribe-Esbjerg ude.

Jens Christensen

Website Security Test