Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Emma Ernst bliver ligaspiller

Webredaktør, udgivet d. 8. februar, 2021

Fra sæsonen 21/22 bliver Emma Gandrup Ernst fuldbyrdet medlem af Skanderborgs Kvindeligatrup. Emma har de seneste år været en del af SHEA, og efter hun i år har gjort en flot figur i flere kampe, er hun klar til fast at tørne ud for ligaholdet.

Emma er en ung bagspiller, men med mange flere kvaliteter end de fleste andre på hendes alder. Hun har først og fremmest et rigtig godt skud, men kan også bruge duellerne begge veje i høj fart. Allerede i indeværende sæson har Emma haft nogle rigtig flotte kampe, og det glæder vi os til at bygge videre på næste år. Sammen med Emma tror vi, at vi kan være med til at flytte hende yderligere som håndboldspiller” siger træner Peter Jagd.

Selv siger Emma om dét at blive ligaspiller næste sæson:

Jeg er rigtig glad for de kampe og den tillid, jeg allerede har fået i denne sæson, og føler jeg er kommet godt ind på holdet. Jeg glæder mig til at være en fast del af holdet i den kommende sæson og er spændt på de udfordringer, det vil bringe. Jeg håber og tror på, at det vil komme til at gavne min udvikling fremover”.

Vi glæder os til at se Emma tørne ud for ligaholdet næste sæson!

Website Security Test