Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Den 6. sejr i træk …..

Webredaktør, udgivet d. 26. februar, 2021

Referat SønderjyskE – Skanderborg Håndbold 27-28 (11-12)

Den svære udekamp torsdag aften mod SønderjyskE blev vundet med 28-27 efter 12-11 ved pausen, og vi fik dermed den 6. sejr i træk.

Sejren betød, at vi nu, med 26 point – også efter rundens øvrige kampe – er placeret som nr. 5 i HTH Herreligaen.

SønderjyskE havde i deres optakt gjort en del ud af at udråbe sig til det mest formstærke hold, og at de bestemt ikke frygtede kampen mod Skanderborg.

Men efter at de grønne havde holdt deres taktikmøde i Byrådssalen, og sat sig ind i Ry-Bussen – var mandskabet helt klar på den udfordring det var, og gik ind til kampen som det hold, der viste at de ville vinde.

Efter en meget lige start med kun få scoringer – 4-4 efter et kvarter – trak vi fra, og førte i flere omgange med 4 mål. Mod slutningen af halvlegen kom SønderjyskE dog tilbage på sporet, og fik reduceret til 11-12.

Thomas Sommer Arnoldsen – Arkivfoto: Ole Nielsen

Første halvleg blev ikke en opvisning i flot spil. Halvlegen var spændende, men skæmmet af for mange tekniske fejl hos hjemmeholdet.

SønderjyskE kom bedre ud til anden halvleg, hvor især Tobias Møller og Noah Gaudin var træfsikre hos hjemmeholdet – og voldte vores forsvar de fleste problemer.

Skanderborg holdt dog hele tiden på, og fra lige 18-18 kom vi i front – og førte frem til det 56. minut, hvor det igen blev helt lige ved 26-26. Men en scoring af Nikolaj A. Nielsen fra stregen, og den sidste scoring sat ind af Mike Haack med et følt lop, sikrede os sejren.

Mike Haack – Arkivfoto: Ole Nielsen

Målmandsopgøret blev meget lige, og Salah Boutaf spillede igen en afgørende rolle. Glædeligt var det også at se Kristoffer Laursen tilbage i målet, hvor han kom ind efter 40 minutter og fik 10 minutters spilletid.

Kristoffer Laursen – Arkivfoto: Ole Nielsen

Trods problemer med lydkvaliteten fra kampen, var det helt tydeligt, at TV 2 Sport kommentatorerne havde et rigtig godt øje til Thomas Sommer Arnoldsen, som igen blev afgørende med 6 mål + 4 assist. Mike Haack scorede 5, Nikolaj A. Nielsen og Cornelius Kragh hver 4, og Morten Balling 3. Marcus Mørk, Lars Skaarup og Mathias Bitsch alle 2 mål.

Jens Christensen

Website Security Test