Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Tur til hovedstaden blev ikke som håbet

Webredaktør, udgivet d. 16. januar, 2021

Referat København Håndbold – Skanderborg Håndbold 31-18 (17-11)

Skanderborgs Ligakvinder tabte fredag aften til favoritterne fra København Håndbold. På trods af en flot start på kampen, fik København alligevel løbet Skanderborg ned – noget udeholdet aldrig fik styr på:

Første kvarter forløb efter planen. Alle udførte deres opgaver defensivt. Det medfødte redninger, og i den anden ende fik vi skabt gode chancer i et højt tempo. Dét offensive niveau var vi desværre ikke i stand til at fastholde, og det betød, at vi blev løbet ned i nogle dårlige minutter i slutningen af første halvleg.

Anden halvleg blev desværre heller ikke meget bedre, og der er flere ting, vi skal hjem og have arbejdet med. Nu starter forberedelserne nemlig til en tæt kamp mod Vendsyssel på onsdag, hvor vi skal steppe op på særligt intensiteten” siger træner Peter Jagd.

Skanderborgs Ligakvinder skal altså på onsdag i kamp mod Vendsyssel Håndbold. Det er på hjemmebane (desværre stadig uden tilskuere) kl. 19:30.

Skanderborgs målscorere: Emilie Bech 3, Emilie Ytting 2, Katrine Larson 2, Alberte Ebler 2, Sophie Moth 2, Stine Baun 2, Sofia Deen 2, Melina Kristensen 1, Stine Kristensen 1 og Thea Rasmussen 1.

Website Security Test