Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Træningskampe …..

Webredaktør, udgivet d. 19. januar, 2021

Efter en kort Jule/Nytårsferie indledte herrerne den 6. januar igen træningen på Fælleden.

Andreas Haagen, som har vikarieret som målmand hos os i 2 måneder, er returneret til Sydfyn, så han kan være til rådighed for GOG efter 1. februar.

Kristoffer Laursen er fint i gang med genoptræningen efter sit brud i foden, men han når ikke at blive klar inden vi den 4. februar igen tager hul på HTH Ligaen – i en TV-kamp på hjemmebane mod Aalborg.

I stedet er Jonas Bang fra SHEA U19 kommet med i ligatræningen, og det er gået rigtig godt i de 2 uger, det har stået på. Jonas bliver hermed den 5. målmand i denne sæson – og kan få sin ligadebut i forbindelse med kampen mod Aalborg.

………….

Holdet spiller 2 træningskampe her i januar.

På fredag den 22. januar kl. 14.30 møder vi Skjern, som dog mangler de 2 norske landsholdsspillere Bjarte Myrhol og Eivind Tangen – da de jo som bekendt er med i Norges bestræbelser på at få guldet om halsen ved VM i Egypten.

Torsdag den 28. januar kl. 14.00 gælder det så TTH Holstebro – der netop har afgivet Magnus Bramming til landsholdstruppen i Egypten.

Til den daglige træning er rigtig mange af vores SHEA spillere også med i ligatræningen. Udover, at vi i øjeblikket ser SHEA i forbindelse med de danske kampe ved VM, hvor der kører en bandereklame for Skanderborg Håndbold / SHEA – ligger resten af ungdomshåndbolden stadig stille. Førnævnte reklame er betalt af Frandsen Ejendomme, som i forvejen understøtter ungdomsarbejdet for såvel drenge som piger i Skanderborg.

Kvinderne i Bambusa-ligaen spiller i morgen aften en meget afgørende kamp hjemme mod Vendsyssel. Med en sejr kan vi næsten cementere, at der vil blive deltagelse i Kvalifikationsspillet om en fortsat plads i Bambusa ligaen i næste sæson. Kampen spilles kl. 19.30 og kan følges via Live Stream på vores Facebook side.

Jens Christensen

Website Security Test