Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Stort nederlag…

Webredaktør, udgivet d. 30. januar, 2021

Referat Skanderborg Håndbold – Team Esbjerg 12-35 (4-17)

Stort nederlag mod de forsvarende danske mestre. På hjemmebane tabte Skanderborg Ligakvinder til de forsvarende danmarksmestre fra Team Esbjerg. Klasseforskellen var til at få øje på, og med kun 4 mål i første halvleg var kampen afgjort et godt stykke tid inden der blev fløjtet til pause.

Vi blev desværre kørt over af et klassemandskab. Men uanset hvor mange EM-spillere og slutrundemedaljer vi spillede mod, kan vi på intet tidspunkt være tilfredse med egen indsats.

4 mål i første halvleg siger selvfølgelig det hele. Vi fandt aldrig nogensinde ind til kontinuerligt gode løsninger, og når vi endelig spillede os til en fornuftig chance, kunne vi ikke smide den ind bag en meget velspillende Rikke Marie Granlund. Vi har enkelte angreb med høj fart og gode situationer, men vi var ikke dygtige nok til at gøre det flere angreb i træk.

Vi skal finde tilbage til egne dyder og eget koncept. Det tror jeg, alle er indstillede på, så nu er det på med arbejdshandskerne!” siger træner Peter Jagd.

Lige om hjørnet venter endnu en klassemodstander: Tirsdag aften skal Skanderborgs Ligakvinder nemlig til Odense på endnu en svær udebane.

Skanderborgs målscorere: Stine Kristensen 3, Emilie Bech 2, Emilie Ytting 2, Sarah Kirkeløkke 1, Lotte Vestergaard 1, Stine Baun 1, Sofia Deen 1 og Thea Rasmussen 1.

Website Security Test