Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Pressemeddelelse Sarah Kirkeløkke

Webredaktør, udgivet d. 6. januar, 2021

Sarah Kirkeløkke tager endnu en sæson i grønt

Sarah Kirkeløkke er også i den kommende sæson at finde i Skanderborg Håndbold. Kirke, som Sarah kaldes i daglig tale, kom til Skanderborg inden den indeværende sæson, efter hun i nogle sæsoner havde markeret sig i 1. Division for GOG. Kirke har siden hun kom virkelig gennemgået en flot udvikling. Hendes hårde arbejde er altid i følgeskab med et smil og hun har virkelig imponeret med hendes spil i den første halvdel af sæsonen.

Trænerteamet udtaler:
”Vi er enormt glade for at Kirke bliver endnu en sæson og fortsætter det arbejde vi har påbegyndt. Kirke har virkelig taget springet fra 1. Division til ligaen flot, og vi forventer os meget mere af hende det næste halvandet år. Kirke passer perfekt ind i de værdier vi gerne vil stå for i Skanderborg, hvor hårdt kollektivt slid er et must hver eneste gang vi går på banen. Derfor er der ingen tvivl om det er en yderst vigtig brik der har forlænget sin aftale for endnu en sæson”

Sarah begrunder selv valget for at blive endnu en sæson i Skanderborg:

”Jeg er glad for, at jeg fik muligheden for at forlænge med Skanderborg endnu en sæson. Jeg synes vi som hold har en opadgående kurve, som jeg håber vi kan lægge flere lag på. Derudover er jeg utrolig glad for træningsmiljøet, pigerne og det set-up der er i klubben, så det var et naturligt valg for mig at blive en sæson mere”.

Website Security Test