Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Pressemeddelelse Mathilde Storgaard

Webredaktør, udgivet d. 15. januar, 2021

Mathilde Storgaard fortsætter i grønt

Mathilde Storgaard har forlænget sin aftale, og det er vi rigtig glade for. Igen i den kommende sæson er Mathilde Storgaard at finde på stregen for Skanderborg håndbold. Storgaard kom op til denne sæson til Skanderborg og har været en central brik i det arbejde der er har været med at skabe et ny hold.

Trænerteamet udtaler:
”Vi er enormt glade for at Storgaard bliver endnu en sæson, Storgaard har bidraget med stor erfaring og rutine. Dernæst er Storgaard en god lederskikkelse på hendes egen stille facon, men hun er altid klar til at gå forrest og kæmper for hver eneste løse bold. Det har stor betydning i dagligdagen hvor vi arbejder hårdt på at have et stærkt træningsmiljø. Storgaard bidrager dernæst med nogle spillemæssige kompetencer vi glæder os helt vildt til stadig at udvikle og have til rådighed i det projekt vi har gang i”.

Mathilde begrunder selv valget for at blive endnu en sæson i Skanderborg:

”Jeg har valgt at fortsætte med at spille i Skanderborg fordi jeg gerne vil fortsætte med at udvikle mine og holdets kompetencer. Det er der rig mulighed for. I den forgange halvsæson har holdet udviklet sig meget i en positiv retning – den fortsatte rejse vil jeg gerne være en del af. Skanderborgs koncept og værdier stemmer overens med mine egne. Jeg er mere end klar til igen at tage den grønne trøje på”.

Vi ser frem til det fortsatte samarbejde. 

Website Security Test