Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Pressemeddelelse Lotte Vestergaard

Webredaktør, udgivet d. 7. januar, 2021

Lotte Vestergaard er også at finde i den grønne trøje i den kommende sæson

Lotte Vestergaard tager endnu en tørn i den grønne trøje. Lotte kom til klubben op til denne sæson, og har taget stor del i at bygge det nye hold op vi har arbejdet på siden sæsonstart. Det er derfor glædeligt at Lotte har lyst til at blive i Skanderborg håndbold.  

Trænerteamet udtaler:
”Vi er enormt glade for at Lotte bliver endnu en sæson og fortsætter det arbejde vi har påbegyndt. Lotte bidrager altid med 100 procent på og udenfor banen. Hvor hun altid er klar til at gå forrest og kaste sig over de løse bolde, men ligeledes sikre en god og munter tone når vi ikke spiller håndbold. Dernæst håber at kunne lægge yderligere et lag på Lottes spil og tror på hun kan være med til at udvikle vores hold endnu mere i den kommende tid”.

Lotte begrunder selv valget for at blive endnu en sæson i Skanderborg:

”Jeg er glad for, at få muligheden for at blive i Skanderborg næste sæson. Jeg syntes vi er ved at bygge noget spændende op og jeg ser meget frem til fortsat at være en del af det. Vi har i første halvdel af sæsonen udviklet os i den rigtige retning og nu skal der bare knokles videre til træning, så vi kan bygge endnu mere på”.

Vi ser frem til det fortsatte samarbejde. 

Website Security Test