Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Pressemeddelelse: Katrine Larson

Webredaktør, udgivet d. 2. januar, 2021

Katrine Larson fortsætter i Skanderborg Håndbold

Skanderborg Kvindeligas playmaker Katrine Larson spiller også i grønt i den kommende sæson 21/22. Katrine Larson har tidligere spillet i klubben, og vendte efter en afstikker til Randers HK tilbage til Skanderborg til indeværende sæson. At hun tager en sæson mere glæder trænerteamet

”Katrine Larson har spillet en rigtig flot sæson indtil nu, og vi er derfor glade for, at hun også har lyst til at tørne ud for os i næste sæson. Larson har spillet en vigtig rolle i vores angrebsspil, hvor særligt hendes evne til at angribe rum samt binde vores angrebsspil sammen er noget, der er rigtig vigtigt for os. Vi ser derfor frem til at kunne fortsætte den del næste sæson” siger trænerteamet om Katrine Larsons forlængelse.

Selv siger Katrine Larson om endnu en sæson i grønt:

Vi har udviklet os meget gennem første halvsæson, og vi stoler på hinanden og vores spilkoncept. Det ser jeg store muligheder for at bygge videre på, og jeg er klar til at påtage mig et stort ansvar i det projekt. Der er i Skanderborg gode rammer til at udvikle sig, og det glæder jeg mig til, at vi skal igen i næste sæson både som hold og individuelt

Vi ser frem til endnu en sæson med Katrine Larson!

Website Security Test