Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt Skanderborg – Vendsyssel

Webredaktør, udgivet d. 19. januar, 2021

Optakt Bambusa Kvindeligaen, Skanderborg Håndbold – Vendsyssel Håndbold, onsdag 20/1 kl. 19.30 i Fælledhallen

Onsdag aften skal vi endnu en gang i kamp hvor oprykkerne fra Vendsyssel Håndbold kommer en tur til Skanderborg.

Vi skal oven på en lidt skuffende kamp i København se om vi kan finde et vedvarede højt niveau, det er har i kampene efter jul været en udfordring hvor vi desværre har været ramt af mange udsving. Derfor skal vi særligt være opmærksomme på at begrænse mængden af tekniske fejl og stå godt i forsvaret.

Den første kamp mod Vendsyssel bød på sæsonens første sejr, der er dog sket meget i Vendsyssel siden, de har fået ny træner samt en del nye spillere på holdkortet.

For os handler det om at gå ydmygt til opgaven og være klar til at fighte og kæmpe som et hold.  Vi har i den forgange uge arbejdet stenhårdt på at blive klar og vi er nået et godt stykke af vejen. Vi ved godt vi ikke kommer til at spille 60 minutter fantastisk håndbold, men så må vi kæmpe det ekstra og se om vi kan minimere vores udfald.

Vi glæder os til kampen! 

v/Træner Jeppe Vestergaard Kristensen

Website Security Test