Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt Skanderborg – Aarhus United

Webredaktør, udgivet d. 8. januar, 2021

Optakt Bambusa Kvindeligaen, Skanderborg Håndbold – Aarhus United, lørdag 09/01 kl. 15 i Fælledhallen

Så venter en af de kampe man virkelig ser frem til, et vaskeægte lokalopgør mod Aarhus United. Flere spillere og trænere på begge hold har tidligere har stået på den anden bane halvdel og nu er skiftet enten den ene eller anden vej. Derudover glæder vi os meget til årets første hjemmekamp, hvor vi i de to sidste hjemmekampe i 2020 endte med at hive 4 point hjem. Dog bliver kampen lørdag lidt anderledes, da vi desværre må undvære vores tilskuere.

Vi har siden sidste kamp mod Voel arbejdet stenhårdt på at blive klar og vi er nået et godt stykke af vejen. Det ændrer dog stadig ikke på at vi stadig mangler at finde den sidste timing efter en lang pause.  Vi ved godt vi ikke kommer til at spille 60 minutter fantastisk håndbold, og vi havde en hård kamp mod United sidst, hvor vi slet ikke kunne modstå det tryk de kom med. Derfor skal vi mobilisere alt den energi vi har, på at levere en indsats vi bagefter kan være tilfredse med.

Lørdag eftermiddag skal vi turde og gå på mål og være aggressive, -det er måske en kliche, men vi vil i den grad forsøge at slippe håndbremsen og se om vi kan skabe en god kamp.

Vi glæder os til at komme i kamp igen! 

Vi ønsker dommere og Aarhus United en rigtig god kamp!

 v/Træner Jeppe Vestergaard Kristensen

Da der ikke må komme tilskuere ind, forsøger vi at livestreame kampen direkte på Skanderborg Håndbold Facebook profil, så følg med der fra kl. ca. 14.45

Website Security Test