Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt København Håndbold

Webredaktør, udgivet d. 14. januar, 2021

Optakt Bambusa Kvindeligaen, København Håndbold – Skanderborg Håndbold, Fre. 15/01 kl. 18:30 i Frederiksberg-hallerne.

Fredag aften venter København håndbold på udebane. Vi havde i årets første møde med København Håndbold en rigtig dårlig oplevelse, hvor det i store dele af kampen kunne se ud som om der kun var et hold på banen. Alene det faktum bør gøre at der fredag aften står en flok topmotiverede Skanderborg spillere klar i Frederiksberg hallen.

I sidste weekend leverede vi en dårlig 1. halvleg mod United og en meget bedre 2. halvleg, det er derfor den klare målsætning at jagte flere gode sammenhængende minutter fredag aften.

København har leveret en flot sæson indtil nu, men har dog skulle finde sig selv oven på tabet af Mia Rej. Det har derfor været svingende resultater de har præsteret efter pausen, hvor særligt deres nederlag i Horsens må betegnes som en skuffelse. Vi ved at de vil forsøge at overmatche os på kontra, og det skal vi være klar til at modstå hvis vi skal kunne presse dem fredag aften. Det handler derfor om at have omtanke i angrebet og virkelig investere nogle kræfter i returløbet.

v/Træner Jeppe Vestergaard Kristensen

Website Security Test