Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Nederlag i lokalopgør

Webredaktør, udgivet d. 9. januar, 2021

Referat Skanderborg Håndbold – Aarhus United 22-27 (9-15)

Skanderborg Ligakvinder tabte i dag med fem mål til lokalrivalerne fra Aarhus United. Et nederlag der primært blev afgjort af tekniske fejl og knap 14 rigtig dårlige minutter:

Efter at være kommet foran 3-1 havde vi efterfølgende 14 minutter, som vi formåede at tabe 0-8. Det er selvfølgelig ikke acceptabelt, fordi vi i perioden ikke lignede nogen, der ville kæmpe for det. Derudover lavede vi i perioden 6 tekniske fejl, og med rekordhøje 20 tekniske fejl over hele kampen, så er det faktisk imponerende, at vi fik smidt bolden i kassen 22 gange. Begge ting skal blive bedre mod København på fredag.

Hvis vi skal finde noget positivt, så er det, at vi i 2. halvleg fik løst det defensivt. Vi fandt tilbage til konceptet og aftalerne, og kampen taget i betragtning får vi en flot defensiv 2. halvleg” siger træner Peter Jagd.

I næste uge skal Skanderborg over Storebælt, hvor de fredag d. 15. januar kl. 18:30 gæster København Håndbold. Næste hjemmekamp er onsdag d. 20. januar kl. 19:30 mod Vendsyssel Håndbold.

Skanderborgs målscorere: Sofia Deen 5, Stine Kristensen 4, Emilie Ytting 3, Sarah Stougaard 3, Emilie Bech 2, Sarah Kirkeløkke 1, Melina Kristensen 1, Katrine Larson 1, Mathilde Storgaard 1 og Alberte Ebler 1.

Website Security Test