Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Der står en Guldsponsor bag ….

Webredaktør, udgivet d. 16. januar, 2021

Mange har bemærket mere end den flotte sejr i Danmarks åbningskamp ved VM i Egypten.

Der er kommet mange kommentarer både under og efter kampen, omkring reklamen for Skanderborg Håndbold og SHEA, som var på LED-banden i både 1. og 2. halvleg af kampen mod Bahrain.

Forklaringen skal findes hos Peter og Benny Frandsen, som allerede under EM for damer var fremme med en idé om at markedsføre SHEA overfor hele Håndbold Danmark.

På det tidspunkt var der ikke flere reklamepladser at købe – men vi undersøgte samtidig om mulighederne og priserne for en sådan til VM, og her blev det hurtigt besluttet, at så var det den vej vi gik.

Der blev udarbejdet forskellige forslag, og det som alle så – og i øvrigt vil se fremover ved alle Danmarks kampe – er resultatet af disse.

Så nu er Skanderborg Håndbold og SHEA virkelig på den store scene.

På banen i åbningskampen kunne vi gense Johan Hansen i 2. halvleg, mens Benjamin Jakobsen fortsat må nøjes med en plads i 20-mands truppen, som er i Cairo.

Netop disse 2 spillere har en fortid på SHEA, på samme måde som Kristina Jørgensen og Laura Damgaard – der jo begge var på banen for Danmark under EM i december 2020 – også har været forbi Skanderborg Håndbold Elite Akademi.

Jens Christensen

Website Security Test