Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Anna Veng fortsætter i Skanderborg Håndbold

Webredaktør, udgivet d. 18. januar, 2021

Pressemeddelelse: Skanderborg Kvindeligas målvogter Anna Veng skal også i den kommende sæson 21/22 vogte det grønne mål. Veng har tidligere været en del af klubbens akademi SHEA, og vendte til indeværende sæson tilbage til klubben. Det har både Veng og klubben været glade for, og hun tager derfor en sæson mere i klubben:

Anna Veng er en yderst ihærdig og ærgerrig spiller. Hun er meget seriøs og dedikeret i hele hendes tilgang, og det er værdier vi vægter rigtig højt. Derudover rykker hun sig enormt i øjeblikket, og vi har en enorm tiltro til, at Veng nok skal stå en rigtig flot sæson 21/22 – ligesom vi selvfølgelig ved, at hun nok skal gøre resten af den nuværende sæson” siger trænerteamet.

Anna Veng siger selv om endnu en sæson i grønt:

Jeg er virkelig glad for at have fået muligheden for at fortsætte i Skanderborg. Vi er i gang med en spændende udvikling som hold, og samtidig synes jeg, at jeg hele tiden lærer af vores træninger og får en masse god erfaring, så derfor var det et ret naturligt valg at blive i den kommende sæson. Og så er det skønt med noget kontinuitet – både ifm. at kunne arbejde videre sammen med holdet og min egen udvikling

Vi ser frem til endnu en sæson med Anna Veng!

Website Security Test