Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Skanderborg henter stregspiller hos ligakonkurrent

Jeanette, udgivet d. 1. december, 2020

Hvad der begyndte som en urealistisk forespørgsel førte pludseligt til en realistisk mulighed. Forespørgslen viste sig at bære frugt og vi er meget stolte over at kunne præsentere Allan Toft Hansen som ny stregspiller for Skanderborgs ligaherrer.

24-årige Allan Toft Hansen skifter fra Mors-Thy Håndbold til Skanderborg Håndbold på en 2-årig aftale, forud for den kommende sæson. Allan har desværre stået i skyggen af dygtige stregspillere i Mors-Thy i de seneste sæsoner, hvilket har betydet at han ikke har udfoldet sit fulde potentiale. Hans potentiale er unægtelig stort og det skal nu for alvor udfoldes i den grønne Skanderborg trøje. Skanderborg, med Nick Rasmussen i spidsen, har af flere omgange været garant for at udvikle netop stregspillere, til ligaprofiler – senest personificeret ved Frederik Ladefoged, som i dag spiller i Sønderjyske, og Nikolaj A. Nielsen, som skifter til Fredericia HK efter denne sæson. Vi er sikre på at Allan vil udvikle sig meget i vores træningsmiljø og hurtigt blive en meget værdifuld spiller for os.

Allan Toft Hansen udtaler:

Jeg har valgt at skifte fra Mors-Thy til Skanderborg Håndbold, da jeg synes de har en fed kultur og et stærkt hold, der kan spille med i toppen af HTH-herreligaen.
Jeg forventer at skiftet til Skanderborg kan være med til at flytte mig både personligt og ikke mindst på håndboldbanen.

Med tilførslen af Allan til vores trup får vi en spiller med god fysik og god håndboldforståelse. Han vil uden tvivl komme til at bidrage med en hårdhed i defensiven og med sine 197cm fylder han godt i landskabet. Men han er samtidig også en alsidig spiller, som er hurtig på fødderne, hvilket betyder at han kan dække store områder.
Angrebsmæssigt får vi en stregspiller, som både kan skabe plads til sig selv og sine medspillere ved at screene, men også er god til at angribe i de åbne rum.

Nick Rasmussen udtaler:

Vi skal være meget stolte over at kunne lave en aftale med Allan for de kommende to sæsoner. Allan er en ydmyg og hårdarbejde ung mand, som vi tror på vi kan udvikle som håndboldspiller. Allan får en stor rolle defensivt, hvor vi kan bruge ham både centralt og på backen. Angrebsmæssigt forventer vi at kunne lægge yderligere lag på hans spil. Både i samspillet med sine medspillere, men også hvor Allan selv bidrager med scoringer. 

Forventningerne til Allan er store i Skanderborg Håndbold, men vi er sikre på at han vil indfri dem. Vi anser det som et rigtig godt match at Allan kommer til Skanderborg og tilslutter sig en trup, som hver dag arbejder hårdt for at levere på håndboldbanen.

Vi har derned endnu en vigtig brik på plads til den kommende sæson og vi ser frem til at Allan trækker den grønne trøje over hovedet. Tag rigtig godt imod Allan og ønsk ham tillykke med sin nye aftale.

//Karsten S. Nielsen
   Sportschef, Skanderborg Håndbold

Website Security Test