Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Sidste kamp i 2020

Webredaktør, udgivet d. 27. december, 2020

Optakt Bambusa Kvindeligaen, Silkeborg Voel KFUM – Skanderborg Håndbold, 30/12 i JYSK Arena

Onsdag venter sidste kamp i 2020, og efter næsten seks ugers pause glæder vi os helt enormt til at komme i kamp igen.

Vi skal op imod Silkeborg Voel der normalt er nogle gode og spændende kampe. Det er dog altid med lidt sommerfugle i maven, når man skal i kamp igen ovenpå en lang pause. Der ligger derfor en stor udfordring i, at finde det rette niveau og den rette tryghed sammen.

I efteråret havde vi en god kamp mod et velspillende Silkeborg Voel mandskab. Vi præsterede i sidste kamp mod HIH slet ikke det vi forventer af os selv som hold, hvor vi særligt i første halvleg, slet ikke var klar til at investere det der skulle til for at spille mod et af de bedste hold i ligaen.

Derfor skylder vi os selv at være ekstra klar onsdag aften mod Silkeborg, så vi kan vise at det ikke er det udtryk vi ønsker at komme med. Vi skal kæmpe og slås for det sammen som et hold, vi må gå ind og vise de ideer og tanker vi har på banen. Det handler meget om, at vi får spillet nogle gode angreb, så vi kan forsøge at modstå Silkeborgs altid farlige kontrafase. Det kræver stor tålmodighed og at vi yder en indsats for at gøre hinanden gode.

Vi tager til Silkeborg med en god mavefornemmelse og vil gøre vores for at levere en god kamp.

Vi ønsker dommere, Silkeborg og tilskuere en rigtig god kamp!

 v/Træner Jeppe Vestergaard Kristensen

Følg kampen:

Da kampen pga. Coronarestriktioner er helt uden tilskuere, sender Silkeborg-Voel live via deres Facebookside fra ca. 30 min før kampstart.

Website Security Test