Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Så kom forløsningen

Webredaktør, udgivet d. 18. december, 2020

TV-kampen torsdag aften mod TTH på Fælleden var en mindre forløsning, efter at have tabt 6 kampe i træk. Modstanderne, som inden kampen lå nr. 3, havde vundet 5 kampe i streg.

TTH var dog ramt af en række skader på nøglespillere, som f.eks. Johan Meklenborg, men kampen blev uanset hvad en forløsning for de grønne.

Stemningen i en tom hal uden tilskuere var mærkelig. Der var heller ikke noget rigtig indløb, men ind kom spillerne og vi kom i gang. Som Claus Uhrenholt inden kampen havde udtalt, Mangler spillerne 5-10% af deres normale maksimale ydeevne, når hallerne er tom for tilskuere.

Nick Rasmussen brugte masser af energi på bænken, som han ikke nåede at sætte sig på én eneste gang. I stedet var han indpisker til spillerne og en vis grad også til dommerne, men det var med til at give forløsningen. Forløsningen efter kampen var til gengæld så stor at Nick fik lov til at sidde ned i omklædningsrummet. Han havde ikke flere ord og mente ikke, at han kunne tilføje noget til dette referat, som jeg ikke selv havde set.

På banen og specielt i forsvaret kom vi hurtigt op i gear og var virkelig tændte og aktive med stærke tacklinger overfor et pågående TTH-mandskab. Stillingen var lige ved 3-3 efter 6 minutter, men så stod der pludselig 7-3 til TTH efter 10 minutter. Alligevel var der ingen tvivl hos spillerne omkring vigtigheden af kampen og efter 20 minutters spil førte vi med 10-8. Ved pausen stod der 13-14.

I anden halvleg kom vi bedst ud på banen og kom hurtigt på uafgjort. Herefter kørte vi godt på og førte efter 15. minutter med 23-18. TTH gav dog ikke op og kom på 28-27 da der manglede 2 minutter. Heldigvis fik vi 2 afsluttende scoringer, sat ind af Thomas Sommer Arnoldsen og Mike Haack, som gav en sejr og slutresultat på 30-27.

I anden halvleg blev Salah Boutaf en nøglespiller og havde en række redninger på helt afgørende tidspunkter. Han kom på 12 redninger i alt og en ekstraordinær godkendt præstation.

I angrebsspillet var Mathias Bitsch i stødet, efter han også havde vist gode takter i kampen mod TMS Ringsted. I denne kamp kom han på 8 scoringer, så det var ikke ufortjent at Karsten Skovgaard Nielsen kunne give den store Føtex flaske efter kampen til Mathias Bitsch, som kampens spiller.

De resterende 22 scoringer blev fordelt på Thomas Sommer Arnoldsen 6, Mike Haack 5, Marcus Mørk 3, Nikolai A. Nielsen, Lars Skaarup og Kristian Bonefeld 2, Morten Balling og Cornelius Krag begge 1 mål.

Sejren betyder at vi fortsat er uden for Top 8, efter Fredericia Håndboldklub med sejr over TMS Ringsted også ligger med  16 point, som os.

Vi spiller vores sidste turneringskamp inden jul, tirsdag d. 22 december, mod formstærke KIF Kolding, som pt. ligger nr. 6. Vi vil gøre hvad vi kan for at hente yderligere 2 point, så vores udgangspunkt er at vi kan gå på julepause med en plads i top 8. Herefter følger en VM-pause i Januar måned.

Jens Christensen

Website Security Test