Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Referat Skjern

Webredaktør, udgivet d. 2. december, 2020

Der skulle have været mere på kontoen.

Nick Rasmussen var skuffet efter nederlaget til Skjern i tirsdagens hjemmekamp, som vi tabte med 27-29, efter at have ført med 13-11 ved pausen.

Vores spil i første halvleg og især vores forsvar stod rigtig godt, så vi skulle have været i stand til at holde fast i 2 føringer vi havde på 5 mål – så havde vi nok også haft mere på kontoen til 2. halvleg.

Vores forsvarsspil i første halvleg var på et højt niveau, samtidig lavede Skjern mange tekniske fejl som gjorde at vi kunne gå til pause med en føring, der dog skulle have været større.

I anden halvleg steppede Skjern virkelig op i deres angrebsspil. Vores forvar kæmpede virkeligt, men stod ikke tæt nok sammen og bakkede ikke hinanden godt nok op. Skjerns Jesper Konradsson og Ejvind Tangen havde vi specielt svært ved at styre. Disse 2 scorede 15 af gæsternes mål, udelukkende på afslutninger fra distancen eller på gennembrud.

Angrebsmæssigt kom vore bagspillere ikke op i samme gear som mod BSH i fredags. Meget af ansvaret lå, især i 2. halvleg, på unge Thomas Sommer Arnoldsen skuldre. Han håndteret presset rigtig flot og blev halvlegens oplevelse, hvor TV-kommentatorerne kom op i det helt store gear omkring hans udvikling og muligheder. Thomas blev efter kampen kåret som kampens spiller. Især hans indspil til stregspillerne var høj klasse i denne kamp, som må siges til dato, at være den bedste i hans seniorkarriere.

Med 10 minutter igen, fik Skjern kontakt til os og kom i front med 22-21 og så hang vi efter i de sidste minutter af kampen.

En flot fight overfor et veloplagt publikum i Orangeriet og foran hele Håndbold Danmark på TV2 sport.

Vores 27 mål blev scoret af: Thomas Sommer Arnoldsen 7, Nicolai A. Nielsen og Lars Skårup hver 5, Morten Balling 3, Mathias Bitch og Mads Kalstrup hver 2, Hakun Teigum, Cornelius Kragh og Mike Haack alle 1 mål.

Næste kamp er udebanekamp mod TMS Ringsted lørdag d. 12.12.

Jens Christensen

Foto: Per Bille, ry-foto.dk
Website Security Test