Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Pressemeddelelse: Stine Kristensen

Webredaktør, udgivet d. 29. december, 2020

Stine Kristensen tager endnu en sæson i Skanderborg Håndbold i 21/22

Man kan ikke sige Skanderborg Håndbold uden at sige Stine Kristensen – og det gælder heldigvis også næste sæson. Stine Kristensen har spillet i klubben, siden hun var helt lille, og det har udviklet sig til en rigtig stor rolle på klubbens Kvindeligahold. Trænerteamet ser derfor igen frem til en sæson med Stine Kristensen i truppen.

”Stine er indbegrebet af dét, vi gerne vil stå for: Hårdt arbejde alle ugens dage, en fighter i ordets bedste forstand og en leder udenfor banen. Stine har i mange år udfyldt en stor rolle angrebsmæssigt med hendes duelspil, men har virkelig lagt lag på de seneste år. De mange tekniske fejl hun havde for nogle år siden er blevet barberet væk, og er nu erstattet af en god mængde assists. Derudover er hun altid garant for sublimt forsvarsspil, hvor hun altid løser opgaverne som 2’er til UG. Det er næsten overflødigt at sige, men vi er derfor rigtig glade for at have forlænget med Stine” siger trænerteamet.

Stine siger selv.

Jeg er stolt og glad for at skulle fortsætte med at spille i Skanderborg Håndbold den kommende sæson. Det er min barndomsklub, hvor jeg har spillet altid, og jeg glæder mig over fortsat at kunne være en del af det fantastiske set-up, der er i klubben. I den første del af sæsonen synes jeg, at vi har udviklet os og skabt et spændende fundament og spilkoncept, som jeg glæder mig til fortsat at skulle være en del af

Vi ser frem til endnu en sæson med Stine Kristensen på holdet!

Website Security Test