Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt TMS Ringsted

Webredaktør, udgivet d. 11. december, 2020

Der skal flere point på kontoen inden jul.

Nick Rasmussen er helt på det rene med, at der skal flere point på kontoen inden jul, men med de tendenser der har været vist i kampene mod GOG, BSH og sidst mod Skjern, håbes der på fuldt udbytte, når modstanderen på lørdag kl. 15.00 hedder TMS Ringsted på udebane.

Der har været kæmpet en række tætte kampe mod netop Ringsted, men statistikken er på vores side.

TMS Ringsted ligger som nr. 13 i HTH Ligaen med 3 point, hvor bl.a. en sejr over Mors-Thy blev vundet, men mange af deres kampe har været meget tætte, og hvor holdet hele tiden har været med indtil slutningen af kampen.

TMS Ringsted er vel det nok mest svære hold at forberede sig på, idet holdet har utrolig mange tilgange til spillet. Alt bliver prøvet af, og med en Christian Dalmose på bænken, kan alt ske i deres jagt på forbliven i ligaen.

Selvom det er et ungt mandskab, er der en række spillere på holdet, som har været med i liga sammenhæng i nogle år. Så der er også masser af rutine at finde på hjemmeholdets spillerliste, hvor det er ligaens topscorer Morten Hempel Jensen, der med 96 mål udmærker sig med en utrættelig tro på tingene. Spillere som Mads Dudek, og i målet Frank Mikkelsen, træder i karakter. Senest har klubben lavet aftale med Minik Dahl Høegh, også en spiller der har været forbi i den grønne trøje for Skanderborg, ligesom Martin Risom og Martin Mauer Larsen.

På vores eget hold vil Nick Rasmussen forsøge at fastholde den gode udvikling, der har været i kampene mod 3 af holdene over os.

Der er dog spillere, der kan være tvivlsomme, idet Kristian Bonefeld ikke var med i sidste kamp, og til tirsdagens træning var Mathias Smed mere på cyklen end på banen.

Thomas Sommer Arnoldsen var heller ikke med til denne træning, da han igen er blevet testet for Corona, og skal afvente et svar, før han evt. kan være med. Men dejligt at se, at der slet ikke er problemer med en rigtig god træning, da truppen var suppleret op med 4-5 af vore U 19 spillere.

Næste hjemmekamp er torsdag d. 17. december kl. 20.00 mod TTH Holstebro, og sidste kamp inden jul er udekampen den 22. december mod formstærke KIF Kolding.

Jens Christensen

Foto: Ry-foto.dk, Per Bille
Website Security Test