Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt KIF Kolding

Webredaktør, udgivet d. 21. december, 2020

Der skal følges op på den gode indsats mod TTH

Nick Rasmussen vil gøre alt for at følge op på den gode indsats i kampen mod TTH, når årets sidste kamp, i morgen tirsdag d. 22.12. kl. 20.30, går i gang på udebane mod KIF Kolding. Kampen er lige blevet udtaget som den ene af de 2 hovedkampe, der vises fra helrunde afslutningen på TV 2 Sport.

KIF Kolding kommer til kampen med et nederlag i deres sidste kamp ude mod SønderjyskE lørdag eftermiddag, hvor de tabte med 26-29 efter at have ført ved pausen med 18-16.

KIF Kolding er et hold, der har overrasket i denne sæson, hvor deres start-7’er opstilling har vist sit sande værd.

De står meget sikkert og kompakt i et kontant 6-0 forsvar, og er klar til at veksle til et 5-1 forsvar, hvor det typisk er Andreas Væver, der bliver sendt frem.

I angrebet har en anden tidligere Skanderborg spiller, Peter Balling, virkelig spillet sig tilbage på det niveau han præsterede, da han var en del af landsholdet. Andre af de tunge spillere i deres bagkæde er Chris Jørgensen og Thomas Boilesen – men der er en række af spillere, som virkelig har spillet Kolding gode i denne halvsæson. Holdet er således placeret over Skanderborg på en 7. plads – med 1 point mere end os.

Det er altså en afgørende kamp, hvor vi, med en sejr, kan gå på jule- og januar-pause med en placering i Top-8.

Vores egen gode indsats i TV-kampen mod TTH Holstebro, hvor vi vandt med 3 mål, skal forsøges fastholdt.

I forsvaret havde vi rigtig godt fat med en solid midter blok, der forstod at dæmme op for indspilninger og afslutninger fra TTH’s bagkæde – og i angrebet fik vi bredt spillet ud, således at flere fra bagkæden bød sig til med gode indsatser. Især Mathias Bitch, Thomas Sommer Arnoldsen og Marcus Mørk gjorde en virkelig flot indsats i denne kamp.

Dette skal gentages, og der skal bygget mere på, for at vi kan få point med hjem fra Sydbank Arena i Kolding tirsdag aften, hvor alle spillere ser ud til at være fit for fight.

En kamp uden tilskuere, men hvor vi altså kan følge den på TV 2 Sport fra kl. 20.30.

Jens Christensen

Website Security Test