Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Kampreferat TMS Ringsted

Webredaktør, udgivet d. 13. december, 2020

Lang tur hjem efter nederlag.

Nick Rasmussen var en skuffet mand, da jeg fangede ham lørdag aften efter hjemkomsten fra Ringsted. Han havde forladt en mennesketom hal med et nederlag på 3 mål – 26-29 efter at vi havde ført ved pausen med 14-12.

Det var en rigtig dårlig afslutning på kampen, der gav den store skuffelse, da vi havde en scoringspause på 12 minutter. Inden da førte vi med 3 mål og efter scoringspausen på de 12 minutter havde Ringsted scoret 6 gange og der var 2 minutter igen.

Den tvivl der havde været inden kampen om nogle af vore spillere var væk, da vi startede kampen. Nicolai A. Nielsen, Kristian Bonefeld og Mathias Smed startede alle inde, og vi kom hurtigt på lige efter at hjemmeholdet var kommet foran 2-0. I det 7. min kom der et næsten velkendt drama i hallen. Mads Dudek fik et direkte rødt kort af kampens dommer, og det var Dalmose slet ikke tilfreds med, så holdet fik 2 minutter mere, hvor vi så fik os bragt i front.

Vi havde godt fat i forsvaret. Salah Boutaf stod godt i målet med hele 8 redninger på 20 forsøg og vi førte en overgang med 4 mål. En række uprovokerede fejl som gav kontraføring holdt TMS inde i kampen og de havde ingen grund til at lægge sig ned – det var vi ikke sikre og overbevisende nok til.

I anden halvleg var det Ringsted der steppede op i forsvaret og deres målmand tog rigtig fint fra hvilket var med til at give os en scoringspause på 12 minutter der blev kampafgørende.

Vores angrebsspil førte i 2. halvleg ikke til gennemspillede og kvalificerede afslutninger, så opgaven blev lettere for hjemmeholdet, der dermed fik deres 2. sejr på hjemmebane i denne sæson og nu har en afstand på 3 point til Lemvig-Thyborøn i bunden.

Det var godt at se at Cornelius Krag og Mathias Bitch igen fik gang i målscoringerne, da de lavede 14 af vore 26 mål.

I kampstatistikken kunne vi se, at antal af tekniske fejl var omkring 15, hvilket er det dobbelt af det normale gennemsnit, og det var ikke nogen god oplevelse af følge den ellers udmærkede Live-transmission fra Solid Sport, som er tilladt under de nye Corona-restriktioner, når der ikke vises andre ligakampe på TV2.

Vores næste kamp er på hjemmebane og kampen vises på TV 2 Sport kl. 20.00, når TTH Holstebro møder op. Sidste kamp i år er ude mod formstærke KIF Kolding, hvor der også vil være billedforbindelse da det er sidste runde, hvor alle kampe er på TV.

Disse 2 kampe skal nu helst give 4 point. Inden Ringsted kampen havde vi 3 kampe til at give det samme resultat – så det er en helt anden tilgang vi skal have, når Holstebro kommer på besøg i en mennesketom Fælledhal.

Vores 26 mål blev scoret af: Cornelius Krag 8, Mathias Bitch 6, Mike Hack 3, Lars Skaarup, Kristian Bonefeld og Morten Balling hver 2, Nicolai A. Nielsen, Thomas Sommer Arnoldsen og Marcus Mørk alle 1 mål.

Jens Christensen

Website Security Test