Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

En flot afslutning på året …

Webredaktør, udgivet d. 23. december, 2020

Referat KIF Kolding – Skanderborg Håndbold 21-30 (9-11)

Sidste kamp inden julefreden sænker sig over holdet og klubben, var tirsdag aften ude mod KIF Kolding.

Det blev en perfekt afslutning – med sæsonens hidtil største sejr.

Efter kampen tilskriver Nick Rasmussen den flotte sejr et betonforsvar, som virkelig spillede op til sit bedste i denne sæson – og ”bare” gjorde det svært for KIF Kolding, som normalt scorer mange mål, anført af Chris Jørgensen som den store kreatør.

Det kunne han ikke imod vores forsvar, som blev bakket flot op af Salah Boutaf, der stod fremragende i hele kampen.

Salah Boutaf, Skanderborg Håndbold (12). HTH Håndbold Ligaen Foto: Ole Nielsen.

Vi kom i front med 2-0 efter en scoringsmæssigt meget stille start fra begge hold. Der var virkelig chancer til flere mål, men hjemmeholdets antal af tekniske fejl i starten af kampen var stort, samtidig med at deres målmand Tim Winkler gjorde sit til, at vi heller ikke fik scoret. Vi var oppe at føre med 4 mål i 1. halvleg, og pausestillingen endte på +2.

I anden halvleg var det hjemmeholdet, der kom bedst fra start med 3 mål uden modsvar – og var på 12-11 efter 5 minutters spil. Herefter fik vi igen gang i scoringen, og fra lige 14-14 efter 8 minutter, gik det virkelig stærkt for os.

Angrebsspillet blev bedre og bedre, flot iscenesat af Thomas Sommer Arnoldsen, og mod slutningen af opgøret var der ikke meget modstand fra KIF Kolding, som en overgang var bagud med hele 11 mål.  Hjemmeholdets 7 mod 6 spil fungerede ikke, og vores kontraspil inkl. 2 scoringer af Salah Boutaf i tomt mål, var baggrunden for den sikre føring og flotte sejr.

Sejren betyder, at vi nu holder juleferie tilbage i Top8 med 18 point – samme antal som Fredericia, der igen overraskede med en udebanesejr – denne gang mod TTH Holstebro – og indtager 7. pladsen, medens KIF Kolding må nøjes med en 9. plads.

I kampen var der også et internt opgør mellem brødrene Morten og Peter Balling. Scoringsmæssigt endte det lige 2-2, men det var Peter Balling, som efter KIF Kolding nederlaget måtte køre bilen hjem til juleferien på Mors.

Skanderborgs scoringer blev fordelt således: Thomas Sommer Arnoldsen 6, Lars Skaarup 5, Mathias Bitsch 4, Cornelius Kragh 3, Morten Balling, Mathias Smed, Mike Haack, Nicolai A. Nielsen og Salah Boutaf alle 2 mål, Kristian Bonefeld og Magnus Haubro Jensen hver 1 mål.

Glædelig Jul og et Godt Nytår ønskes alle vores trofaste tilhængere og nyhedslæsere.

Jens Christensen

Website Security Test