Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Årets sidste kamp endte med nederlag

Webredaktør, udgivet d. 31. december, 2020

Referat Silkeborg-Voel – Skanderborg Håndbold 30-24 (13-12) i Jysk Arena

Den sidste kamp i 2020 blev for Skanderborgs Ligakvinder afsluttet med et nederlag i Silkeborg. Efter en godkendt og tæt første halvleg, blev en dårlig start på 2. halvleg desværre for meget til, at der kunne rettes op på det.

Første halvleg var på mange måder godkendt. Vi lavede 12 mål, som i sig selv ikke er imponerende, men fik egentlig spillet nogle fornuftige angreb ud fra de ting, som vi havde kigget på inden. Defensivt manglede vi lidt, men det var småjusteringer der var forskellen på om vi lukkede de 13 mål ind eller eksempelvis holdt dem på 10 scoringer.

Anden halvleg blev så en helt anden affære. Uprovokerede tekniske fejl hjalp desværre Silkeborg-Voels farlige kontra i gang, og de første knap 7 minutter af 2. halvleg tabte vi 6-2. Vi famlede efter gode løsninger i resten af 2. halvleg i begge ender, og fandt desværre aldrig ind i rytmen igen” siger træner Peter Jagd.

Næste kamp for Skanderborg er lørdag d. 9. januar i et lokalopgør mod Aarhus United.  Kampen spilles uden tilskuere.

Forhåbentligt ser vi snart frem til igen at kunne lukke tilskuere ind, så Ligakvinderne igen kan få den fortjente opbakning i hallen.

Skanderborgs målscorere: Stine Baun 7, Sofia Deen 5, Emilie Bech 3, Katrine Larson 3, Melina Kristensen 2, Sarah Kirkeløkke 1, Mathilde Storgaard 1, Stine Kristensen 1 og Sarah Stougaard 1.

Website Security Test