Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Tilbage på sporet trods nederlag mod GOG

Webredaktør, udgivet d. 15. november, 2020

Nick Rasmussen var både tilfreds og så alligevel ikke, efter 1 måls nederlaget til turneringens ubesejrede hold, GOG. Ved slutfløjtet stod der 28-29 på måltavlen, efter 11-15 ved pausen.

Det var som sagt et ubesejret mandskab vi stod overfor og efter vores egne to forrige kampe, som hverken havde levet op til egne eller omgivelserne forventningerne, så det på forhånd ud til at blive en svær kamp. Nederlaget til Fredericia i sidste turneringskamp inden landskampspausen og nederlaget i Santander Cup kvartfinalen mod Skjern på 13 mål, skulle revancheres og vi skulle tilbage til et meget højere præstationsniveau.

Det lykkedes næsten, men alligevel ikke helt, for så havde vi haft 1 eller 2 point mere på kontoen.

Vi kom fint fra start, hvor vi kom i front og holdte hele tiden GOG mandskabet i kort snor, som normalt er et old som score mange mål på hurtigt spil. Stortalentet Simon Pytlick var en evig trussel og spillede på et fantastisk højt niveau med 13 scoringer og 5 assist og et MEP på over 10. Det er mange scoringer af én enkelt spiller, men vi lykkedes trods alt godt med at holde de andre dygtige GOG spillere fra hver især at score ret mange mål, da vi fik pressede dem i deres afslutninger.

Vores forsvar stod meget bedre, det samme galt for Salah Boutaf som mod slutningen af 1. halvleg og i det meste af 2. halvleg  kom rigtig godt i gang, hvilket betød at vi hele tiden havde fat i fynboerne, som kun var foran med 4 mål ved pausen.

I anden halvleg var spændingen intakt hele halvegen igennem og de sidste 5 minutter stod det helt lige. GOG’s sidste scoring til 29-28, kom efeter en dommerkendelse, som virkelig godt kunne diskuteres, elleres kunne vi have haft muligheden for at komme i front. I stedet spiller vi i sidste angreb for en udligning og kommer frem til en helt fri chance på stregen, som burde have sikret os et uafgjort resultat.

Der var flere rigtig positive præstationer i forhold til de seneste kampe. Denne gang var Morten Balling, som blev kampens spiller, helt i top med 8 scoringer, Nicolai A. Nielsen fulgte godt med, med 5 scoringer.

Nu står den på to udebanekampe i streg. Først mod Århus Håndbold, der fredag overraskende med en 8 måls sejr over Mors-Thy Håndbold, herefter BSH, der efter en flot præstation mod Aalborg tabte med 8 mål mod SønderjyskE.

Vores 29 mål blev scoret af Morten Balling 8, Nicolai A. Nielsen 5, Kristian Bonefeld, Cornelius Kragh og Mike Haack alle 3, Thomas Sommer Arnoldsen 2, Lars Skaarup, Marcus Mørk, Mathias Smed og Mathias Bitsch 1 mål.

Stillingen undervejs: 2-0, 4-3, 5-5, 6-8, 10-13, 11-15, 14-16, 17-19, 21-22, 24-25, 26-27, 28-29.

Jens Christensen

Website Security Test