Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Svag præstation i sidste kamp inden jul

Webredaktør, udgivet d. 19. november, 2020

Referat Herning-Ikast Håndbold – Skanderborg Håndbold 34-18 (18-8)

20 tekniske fejl og et nederlag på hele 16 mål sendte Skanderborgs Ligakvinder på julepause. Kampen var aldrig nogensinde tæt, og det kunne ses allerede i starten, da Skanderborg skulle bruge mere end 8 minutter på at lave deres første mål. En ærgerlig afslutning på en ellers flot halvsæson.

Det er helt afgjort en præstation i bunden af de kampe, vi har spillet. Måske faktisk det dårligste. 20 tekniske fejl er jo et udtryk for, at vi ikke bare taber til et i øvrigt meget stærkt og velspillende HIH-mandskab, men til dels også taber til os selv. Det er ikke en præstation, vi på nogen måde kan være tilfredse med.

Det må dog ikke ødelægge det generelle billede af vores første halvsæson. Udover de 6 point vi har fået, har vi leveret mange flotte præstationer mod bl.a. de absolutte tophold, og med undtagelse af i aften, bevæger vi os stadig i fuld fart i den rigtige retning.

Nu venter der et par ugers velfortjent pause, som både fysisk og mentalt bliver rigtig godt. Derefter er vi igen klar til at tage arbejdshandskerne på. En flot halvsæson giver tro på, at hvis vi fortsætter i samme retning og med samme dedikerede indsats i alt, hvad vi laver, så kan vi flytte det her yderligere” siger træner Peter Jagd.

Med den kommende jule- og EM pause er der lang tid til Skanderborg igen skal i kamp. Det er nemlig først 30. december i Silkeborg. Næste hjemmekamp er lørdag d. 9. januar kl. 15:00, hvor lokalrivalerne fra Aarhus United kommer på besøg.

Skanderborgs målscorere: Stine Kristensen 4, Sofia Deen 3, Emilie Bech 2, Melina Kristensen 2, Katrine Larson 2, Caroline Rasmussen 1, Sarah Kirkeløkke 1, Emilie Ytting 1, Stine Baun 1 og Sarah Stougaard 1.

Website Security Test