Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Skanderborg henter stortalent i GOG

Jeanette, udgivet d. 27. november, 2020

Skanderborg Håndbold henter den venstrehåndede højre back, Emil Madsen, i GOG på en treårig kontrakt, som begynder fra sommeren 2021 og foreløbigt slutter i 2024.

Den 19-årige Emil Madsen pakker sine ting og flytter fra det sydfynske til Skanderborg, for at tage aktivt skridt imod at realisere sine store ambitioner som håndboldspiller. Emils store talent indenfor håndbolden er uomtvisteligt og det har stået klart i nogle år at Emil besidder det, der skal til for at blive en stor profil i den danske håndboldliga. En forudsætning for at Emil kan udfolde sit håndboldtalent, er at han finder de rigtige rammer hvor han kan få den nødvendige tillid og udvikle sig – både som spiller og menneske. Netop af denne årsag er vi sikre på at Emil Madsen og Skanderborg Håndbold er et rigtig godt match. Det setup vi har med vores trænerteam og fysiske stab betyder at Emil er i rigtig gode hænder, så han kan udfolde sit håndboldtalent.

Emil udtaler: Jeg er klar på nye udfordringer efter at have spillet alle mine ungdomsår i GOG. Både på det personlige plan, men også rent spillemæssigt, der er Skanderborg det perfekte match for mig. En klub med en fantastisk klubånd, mange ildsjæl og et setup, som på mange måder tiltaler mig.
Nick Rasmussen har en klar strategi for holdet og ikke mindst min rolle, hvilket jeg ser frem til at blive en del af.
Jeg glæder mig til at trække i den grønne trøje og bidrage både på og udenfor banen.

Emil er en spiller med mange håndboldmæssige færdigheder. Han har et godt skud, et rigtig godt overblik og en stor spilforståelse, hvilket betyder at Emil også er garant for at levere mange målgivende afleveringer til sine medspillere.
Derudover bliver Emil hentet til Skanderborg som tovejsspiller. Derfor får han også defensive opgaver, hvilket i øvrigt betyder at vi også kan profitere af Emils færdigheder i kontraspillet.

Nick Rasmussen udtaler: Vi er rigtig glad for at kunne lave en aftale med en spiller som Emil. Først og fremmest så passer han godt ind i den type af spillere vi gerne vil rekruttere, da han er ung og har et stort udviklingspotentiale. Emil er en eksplosiv spiller, med en god skudarm og en stor spilforståelse. Det at han er eksplosiv og har en stor spilforståelse forventer vi at kunne overføre til defensiven, hvor han kan tage initiativer og bryde modspillernes angrebsspil. 

Vi glæder os meget til at se Emil i Skanderborg trøjen fra næste sæson og håber at alle i Skanderborg vil byde ham velkommen og ønske ham held og lykke med sin nye aftale.

//Karsten S. Nielsen
   Sportschef, Skanderborg Håndbold

Website Security Test