Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Sejr i sidste sekund på tomt mål

Webredaktør, udgivet d. 15. november, 2020

Referat Skanderborg Håndbold – Randers HK 22-21 (11-13)

Skanderborg mødte lørdag Randers HK hjemme i dét, der skulle vise sig at blive en rodet men også tæt kamp. Mange udvisninger ødelagde meget af kampens rytme. Alt sammen blev dog overskygget af Sophie Moth i sidste sekund. Med en for tidlig Randers-afslutning i undertal få sekunder før tid, fik målvogter Sophie Moth muligheden for at score på tomt mål – og sekundet før klokken lød, ramte bolden målet og sikrede begge point i dagens kamp.

Det er klart, at vi er helt oppe at køre over den sidste scoring. De sidste 10 sekunder kan ende med en sejr til begge hold eller en uafgjort. At vi så trækker os sejrsrigt ud af det er selvfølgelig rigtig dejligt.

Men kampen er jo virkelig mange andre situationer end bare den sidste. Vi har desværre for store udfald, hvor vi har svært ved at få tingene til at fungere. Bl.a. kun ét mål de sidste fem minutter, som så er Moths scoring. Til gengæld skal pigerne roses for at komme flot igen, og få vendt 14-18 til 21-19.

Nu går vi ind i den sidste uge inden julepausen. Selvom vi jo faktisk er inde i en såkaldt stime, venter der en rigtig svær opgave på onsdag ude mod Herning-Ikast. Vi vil dog gøre, hvad vi kan for at drille dem.” siger træner Peter Jagd.

Skanderborgs målscorere: Sofia Deen 5, Stine Baun 4, Melina Kristensen 4, Caroline Rasmussen 3, Emilie Ytting 3, Katrine Larson 1, Sophie Moth 1 og Sarah Stougaard 1.

Website Security Test