Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Overbevisende hjemmesejr

Webredaktør, udgivet d. 7. november, 2020

Referat Skanderborg Håndbold – Horsens HE 28-21 (14-9)

Efter en flot første halvleg, hvor Skanderborg kunne gå til pause med en femmålsføring, kom Horsens i anden halvleg tæt på, og kunne ved 20-18 komme helt tilbage. Dog blev hovedet holdt koldt, og Skanderborg kunne derfra trække sig sejrsrigt ud af kampen med hele 7 mål.

Vi spiller med en stor ro, er velovervejede i mange situationer og er hele tiden løsningsorienterede. Det er med til at sikre en overbevisende sejr. Rigtig flot præstation af pigerne, der aldrig afviger fra planen, men kun laver små justeringer kampen igennem.

Meget af sejren blev grundlagt i løbet af ugen. Vi har trænet koncentreret med god succes i mange situationer og holdt et stort fokus på kampen. Det betyder bare, at vi igen igen har fået lagt yderligere lag på vores spil. Nu skal vi gennem samme proces i næste uge. Gode træninger, video af både os selv og Randers, og så er vi klar til at levere endnu en god præstation på lørdag.” siger træner Peter Jagd.

Næste hjemmekamp er om en uge. Her venter Randers HK i den sidste hjemmekamp inden jul lørdag d. 14. november kl. 13:30. Kampen er en del af et dobbeltarrangement, hvor herrerne efter kvindernes kamp spiller kl. 16:10 mod GOG. Vi håber igen på god opbakning, så vi kan få endnu en hjemmesejr!

Skanderborgs målscorere: Sofia Deen 9, Melina Kristensen 4, Katrine Larson 4, Caroline Rasmussen 3, Mathilde Storgaard 3, Stine Baun 2, Emilie Ytting 1, Stine Kristensen 1 og Sophie Moth 1.

Website Security Test